Autóválasztás, Opel Insignia B vagy Renault Talisman ?
Sziasztok lassan itt lenne az ideje hogy lecseréljem az autómat egy újabbra, és eddig ezt a két autómodellt sikerűlt kiszemelnem :)
Fontos hogy jó belső felszereltséggel bírjon, ha már 2021 van :)
-Bőrűlések(hűtés/fűtéssel),nagy navi,DAB,Apple Carplay,Mirroring,kényelmi extrák sávtartók, kamerák tudjátok ,ilyenek.
Mind a két modell ezen modellek fullos darabjai.
A Renault Talisman ,initiale’ vagy ,Paris’ felszereltséggel bír, 1.6 Dci motorral,160 lóval Autómata 2017-2018as évjárat körüli.
Az Opel Insignia az Ultimate felszereltséggel bír, 2017-18 körüli évjárat, szedán 2.0 Cdti 170 lóval(?)(ez már 8 sebességes autómata,a Renault 6-os ával szemben)
E két modell közűl egyiket sem ismerem jobban, és nem ültem/láttam még egyiket sem élőben. (“Közelről”)
Valakinek valamilyen tapasztalata a két modell közűl valamelyikkel? Melyiknek lehet jobb az eldolgozása/minősége a beltérben? Motorikusan?
Felszereltségben mind kettő ugyan az a szint, fullos. :)
Neketek melyik tetszik mind belsőleg mind külsőleg jobban?
Eddig az Opel futurisztikus formája tűnik nekem szebbnek, de hiába ha még mindig hasonló csörgések és műanyagokkal ven tele mint az astra H annak idején. :)
Köszönöm mindenkinek aki időt szán erre a kérdésre és válaszól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!