Jópofa V10-es hátsókerekest nagyon max 1millióig?
Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 11:29
21/31 D. Brasco válasza:
Mindig megmosolyogtató mikor igazi ruppótlan telepi csórók egykor nagyon tizensok millioba kerülő de mára lefingott luxus szaroknak tervezik a vásárlását,de úgy hogy gyakorlatilag megfésülködni sincs pénzük.És komolyan elhiszik,hogy ők majd kifogják az aranyhalat hiszen mégis mi tudna elromlani pl egy ilyen tuaregen is?!....hát segítek:minden is!!De majd rájössz........vagy a másik eshetőség hogy valami 12 éves vér móricka vagy aki most erre polírozza a bohócot,hogy milyen király troll kerdest tett fel.....
22/31 anonim válasza:
#21 "mégis mi tudna elromlani pl egy ilyen tuaregen is?"
Szerintem már semmi, már minden elromlott😂😂😂
Amúgy ja, szépen felpolírozzák, diaggal kitörlik a hibakódokat esetleg az órán is csinosítanak kicsit, az ilyen suttyók meg bedőlnek neki mert biztos jó vétel.
23/31 anonim válasza:
Nem is a klíma meg a rádió ezeknek gyenge pontja. Azt nem értem, ha már fixen el van döntve hogy veszel egy romhalmazt, miért gyakorin kérdezősködsz? Nézd ki a legolcsóbbat hasznàltautón, vedd meg utána meg szopni fogsz csak vele, de az már a te bajod lesz :D
24/31 anonim válasza:
#23 Amúgy ha pl klímakompresszor bedöglik az is egy 200 lesz munkadíjjal egy ilyennél....
26/31 anonim válasza:
"Évi pár tízezret meg elmennek anélkül hogy költeni kelljen."
Bárcsak így lenne. Akkor én is megvettem volna azt a V10 Touareget, ami egy ismerőstől volt nálam pár hónapig, és használtam néha. De a valóság az, hogy egy 1 milliós V10 TDI Touaregnél, ha megveszed, már azon is imádkozhatsz, hogy hazaérj vele az eladótól, és ne robbanj le vele.
27/31 anonim válasza:
Na megvetted a V10-es fosodat 1 misiért kérdező? :D
28/31 A kérdező kommentje:
Végül Phanteont vettem, majdnem hibátlan eddig.... 😉
2021. nov. 4. 18:38
29/31 A kérdező kommentje:
Károgók
2021. nov. 4. 18:39
30/31 anonim válasza:
Végül is, az csak egy rakás kő egymásra rakva, elhiszem hogy alig van vele gond😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!