Igaz az hogy ha az ember állandóan 100 as benzint tankolni akkor valamennyi picit növekedhet a fogyasztás és érdemes 95 ös e10 üzemanyagot tankolni?
11/
Én leginkább a tartósságától meg ilyesmitől parázok.
13/
Most pl elég ritkán mentem pláne,hogy karanténban is voltam meg van,hogy áll az autó ma tankoltam bele de 100 ast mertem csak,De következőleg majd meglátom a 95-ös E10-est.
"1998 körül kezdtek átállni olyan gumikra, amik bírják az E10-et"
Után gyártott alkatrészekre ez nem egészen igaz sajnos, ráadásnak még a drágább kategóriásokra sem.
2000-es évjáratú kocsim van és kifejezetten NEM ajánlják bele az E10-est. Nem csak a gumi alkatrészeknek, hanem a befecskendezőjének sem tenne jót.
Ami az eltarthatóságát illeti, az E10-es hivatalosan 3 hónapig, az E5-ös 6 hónapig áll el. De ez a garantált, a valóság akár a duplája is lehet.
Keresd ki az alábbi linken az autód és ha jó bele az E10, akkor nyugodtan tankolj bele azt:
16/
Hát a 100-as benzin az tuti tartós volt már vele hosszútávú tapasztalatom.
Nekem egy 2013-mas renault fluencem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!