Ausztriába jobb minőségű a benzin, mint magyar országon, és ha igen akkor mindegyik kútnál igen vagy csak az OMV-nél?
Nem jobb minőségű Ausztriában a benzin, mint a magyar kutakon.
Európában *bárhol* nyugodtan tankolhatsz, Portugáliától Finnországig ugyanolyan minőségű benzint kapsz, E5 vagy E10 megjelöléstől függően. Sőt, dízelt is.
Ezt onnan tudom, hogy én évi 5-6 alkalommal megyek autóval európai körútra, minden irányban kb. és még úgy sem volt soha semmilyen problémám, hogy egyébként nagyon válogatós az autóm és 98-as benzint kér minimum, különben kopog (gyárilag ilyen, könyvében is benne van).
A prémium üzemanyagok adalékai fognak marginálisan eltérni, mert azt majdnem minden kúthálózat saját maga teszi össze, de ettől sem kell félned, hogy az egyik silányabb minőségű lenne, mint a másik.
Lezárhatjuk a kérdést.
köszönöm utolso
azért kérdés mert úgy tudom az ömvé az nem ruszki olajból csinál benzint hanem jó minőségű nyugatiból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!