Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó érdemes venni olcsón?

Milyen autó érdemes venni olcsón?

Figyelt kérdés

Milyen autót érdemes venni olcsón, ami keveset fogyaszt és megbízható?

Maximum keret 400eft

2021. okt. 11. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Astra, 1.4 8V.
2021. okt. 11. 11:19
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Régi swift, vagy ahogy az egyes írta.
2021. okt. 11. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Fabia 1.4 benzin. Polo 1.4 benzin.
2021. okt. 11. 11:25
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Régi swift csak ha szeretsz hegeszteni.
2021. okt. 11. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Swift vagy hasonló, de sem megbízhatóság sem komfort terén ne várj csodákat.
2021. okt. 11. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Szívódízel, ha találsz olyat ami nincs szétrohadva.
2021. okt. 11. 14:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Bármit amire igaz a követkető három pont:

1. Nincs szétrohadva - ez a legfontosabb

2. Van alkatrész olcsón

3. Van rajta műszaki

Leginkább régi tömegautók jönnek ki ennyiből, Astra, Swift stb.

2021. okt. 11. 16:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Én is ezen a két autón agyaltam, de nekem a Suzuki jobban bejön mint az Opel, mert ahogy hallottam mindkét autó szeret rohadni, de az opel valahogy hajlamosabb rá. Illetve fogyasztásban is jobb a Swift.

Annyi hogy ezekbe a kocsiba már lehet tankolni E10-es benzint vagy maradni kell a drágább E5-nél?

2021. okt. 11. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Az Opelek látványosan rozsdásodnak, a Swiftek életveszélyesen...

Egy Opelen általában szétrohadhat a kerékív, rozsdálhat a kipufogó, a küszöb stb, látod, azért tűnik úgy hogy 'hajlamosak a rozsdára', egy Swift meg ott rohad ahol életveszéles, egyszer csak kiszakad a futómű stb. Persze nincs autó ami ne rozsdásodna annyi idősen amennyi egy népautó-Swift vagy egy F Astra, de egy Opelt más lemezből gyártottak, mint egy Swiftet. Csodákat ne várj ennyiért, ha nem most rohad akkor 1 év múlva szembesülsz vele... Én nem érezném magam biztonságban egy kb 20 éves Swiftben, és láttam megdögleni 'faék' Swiftet motorikusan... Sokan azt hiszik, azok mindent kibirnak. Mindkettőre sok pénzt lehet költeni, sajnos régi autóval már a legtöbb kasztnis se akar foglalkozni...

2021. okt. 14. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a swiftet nagyon ajánlom. De persze nagyon vizsgáld meg, mielőtt megveszed, pl motort, rozsdásodást, váltót, egyebeket. Nagyon megbízható ez a kocsi, nekem eddig mindig indult simán. Ennek is vannak típus hibái az tény, de ha ki tudsz egy megkíméltet fogni, és 400-ért nagyon jó állapotút lehet venni!, akkor lesz egy jó autód, olcsó fenntartással, kevés fogyasztással. Ha nincsenek extra igényeid, érdemes minél több olyan elektronikát kiszereltetni, ami nem fontos, annál megbízhatóbb lesz. Az elektronikával sok esetben csak a gond van. Én az enyémből kiköttettem a riasztót, központi zárat. Előbbi jónéhányszor bekapcsolt indulásnál is, volt hogy úgy mentem a tesco parkolóig.. nézhettek, azt gondolhatták lopom a kocsit... utóbbi hol működött, hol nem. Jobb a hagyományos kulcsos nyitás zárás nekem :)
2021. okt. 16. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!