Kinéztünk egy autót hasznaltauto.hu-n megéri? (Több lent)
Sziasztok!
Kinéztünk egy autót 1.7 millióért kereskedés hirdeti. 100ezer km
2009-es évjáratú bezines Kia.
Túl jónak tűnik már 9 hónapja hirdetik.
Eladó korrektül válaszolt telefonon csütörtök megyünk megnézni egy keveset még enged is belőle de az amit enged elmegy az átírására kb. 😅😁
Nyilván olyannal megyünk aki ért hozzá.
Válaszokat előre is köszönöm.
Hát nem tudom nyilván nincs 2 egyforma kereskedő.
Én is pár hete kinéztem kereskedésben egy Kiat
Megnéztem tetszett viszonylag normális volt a hapsi.
Majd mondtam, hogy az én költségemre bevizsgáltstnám egy itt a közelben lévő Kia màrkaszervizben.
Hebegett habogott majd meggondolja.
En kukaztam is az autot.
Egyebkent azota is arulja
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat mindenképp megnézzük és valószínűleg bevizsgaltatas után döntünk. És azt az oktatóvideót is köszönöm ☺
Persze nézelődünk addig is hátha ki fogunk egy jót. Akinek van még véleménye a dologról nyugodtan szóljon hozzá.
Egy úgy mond tanuló autónk van és most szeretnénk váltani ezért is nézelődünk.
Nem sok egy 12 éves Ceed 1,7 millióért?
Lehet rosszul gondolom, nem követem mostanában a használt autók árváltozásait, így inkább a többiek felé irányul a kérdés.
Külföldről behozott autóknál nagyon ritka, hogy nincs vissza tekerve a kilométer számláló, lehet jó állapotban az autó, de a kilométer állást nem érdemes elsődleges szempontnak tekinteni.
A Ceed kedvelt, megbízható autó, talán ezért is annyi most az ára, de a behozatal előtti történésekről is jó lenne valami információ.
A gond, hogy a legtöbb márkaszerviz nem partner abban, hogy alvázszám alapján adatokat adjon ki.
Kedves 13 -as köszönöm lekerdezem ez alapján is. És valószínűleg mi is el visszük egy szervizbe állapot felmérésre. Az alapján sok minden kiderülhet. De azért nyitott szemmel mast is nézelődünk 😅
Köszönöm a többi hozzászólást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!