Jobbról előzés autópályán?
Sokat vezetek autópályán,rengeteg a szabálytalanul közlekedő autós,és csodálkoznak,hogy mennyi baleset történik.
Mostanság nagyon sokan kikerülnek jobbról,ami azonban kiverte a biztosîtékot,a mai eset,ugyanis az autópályán haladtam a belső sávban,mellettem egy autó,majd megjelent egy BMW-s és jobbról előzött,azonban alig volt helye,és le kellett fékeznem,mert nekemhajtott volna.
Annyira bosszant az ilyesmi. Hogyan tudnám bejelenteni a szabálytalanságot a rendőrségen?
Ha ilyesmiről van felvételem,elfogadják?
A sebességhatárok nem ajánlásként szerepelnek a rendeltben.
A 130 azt jelenti, hogy semmiféle indokkal nem mehetsz gyorsabban.
A nem vüntetnek nem magyarázat a sietésre.
A 130,000001 km/h is gyorsabb a megengedetnél.
Másik. Ha az útra megengedett legnagyobb sebességen haladsz, akkor semmiképpen nem tudsz szabályosan előzni.
Higy van más barom us az utakon rajtad kívül, az talán nem meglepetés neked sem.
Nyugidtan ballagj be a felvétellel a zsarukhoz. Remélem, lelkiismeretesen fognak eljárni.
Grarulálok a 12. választ lepontozóknak.
Jogsit szépen törjétek el. Vagy adjátok le.
#12,13 Neked is csak gratulálni tudunk, ekkora hülyeséget is régen olvastam már.
1. Ha 130.0 nem veszélyes, akkor 130.00001 sem az, amúgy megy +15 km/h-tól büntetnek.
2. 130 a határ. Megy egy kamion 100-al, akkor 125-tel nem tudom megelőzni? Mégegyszer gratulálok.
A szövegértés nem az erősségetek, azt látom.
130-nál többel semmifél indokkal nem szabad többel menni. Ezt írtam.
Más kérdés, hogy kit, mikor, miért büntetnek.
A kérdező gyorsabban ment, mit szabad lenne. És ő akar másokat bemószerolni. Nem hiszem, hogy nem érzitek, mennyire nem normális ez.
Mehet megint a piros.
Mit tud tenni az ember, ha sok sofőrnek 110- esbérlete van a belső sávra?
Ennél azt kedvelem jobban amikor tempomattal megyek 130-al, megelőz, majd néhány másodperc múlva fékeznem kell, mivel az izgalmas előzés után visszaveszi a gázt 120-ra elvégre miért ez az őrült nagy rohanás? Ráérünk nemdebár?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!