Mi lesz majd a veteránokkal, ha elfogy a kőolaj?
"Ez az okfejtés egy kocsmai borgőzös beszélgetésben tökéletesen megállja a helyét."
Aha, hát ezzel kicsavartál minden logikai érvet a kezemből, meg is nyerted a vitát, mert olyan szépen megcáfoltad amit írtam... ja nem, mert nem reagáltál arra érdemben, hogy miért igyekszik az oldal megakadályozni, hogy többször feltegyék ugyan azt a kérdést :D
"Tőlem nem akarnak semmit az osztrigában, nem tartozok a célcsoporthoz, te ezek szerint igen. És ahogy látom tetszik is neked, hogy így felkaptad. :)"
Issstenem, felhozol egy témát, amire reagálok, utána meg beállítasz látens melegnek, mintha bármennyire is elítélendő lenne az, ha valaki homoszexuális (egyébként nem vagyok az, bár ehhez nyilván semmi közöd). Nagy baj az agybaj, ugye tudod? :D
Utána meg keresel a két tucat mondatnyi írásomban EGY helyesírási hibát és eldöntöd, hogy ezért van igazad a semmiben. :D Oké. Most akkor álljak bele, hogy nem tudsz tulajdonneveket nagy kezdőbetűvel írni, vagy esetleg még álljak bele a témába és keressek még helyesírási hibákat az irományodban azon kívül, ami rögtön kiveri az ember szemét? :D
#21, engedd el, az az oldal a "sakkozó galambok" kedvenc barlangja...
Észérveket csak ott használj, ahol a másik fél is rendelkezik az érvek felfogásának képességével.
“ Issstenem, felhozol egy témát, amire reagálok, utána meg beállítasz látens melegnek, mintha bármennyire is elítélendő lenne az,”
Látom megint nem sikerült mekkérteni matyar.
Idéznéd, hol mondtam, hogy látens meleg lennél?
Annyit állítottam, hogy (valószínűleg) férfiként te inkább lehetnél célközönség. A többi a te fantáziád (és hatalmas egód) szüleménye.
22-nél pedig megfigyelhető az a jelenség, amikor az ember a semmiből is szívesebben adakozik, mint egy nagyobb vagyonból.
Csak ő az ésszel így. :)
P.S. Ez a galambos 1-2 éve nagyon frappáns volt, mára csak azok használják, aki csak mások gondolatait tudják másolni.
“ Ezerszer feltett, felesleges kérdés.”
Ez egy szépen felépített korrekt érvelés.
Ja, nem.
Sokadik +1 arra, hogy nem fog elfogyni.
Viszont drágulni fog, mert pár évtizeden belül már tényleg át fog állni a világ valamilyen megújuló energiával működő autóra, valószínűleg az elektromosra, de a hidrogénnek is lehet létjogosultsága.
Onnantól meg nem fogja megérni ilyen mennyiségben előállítani az üzemanyagot, szép lassan a kutakon is átveszi a töltőállomások helyét a tényleges elektromos töltőállomás, és eljutunk oda, hogy majd rendelhetsz, meg boltban vehetsz benzint, ha neked pont van egy ilyen autód-motorod.
De őszintén szólva aki most fiatal, az már öreg lesz, mire ez megtörténik. Csak éljük meg, mert egyelőre ami törekvést tesz a világ a helyzet javítására, az nem elég, és nem csak az autóipart kellene rugdosni a zöldülés felé, hanem belátni, hogy a biznisz meg a pénz az nagyon fontos, de ha mind megdöglünk, hiába van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!