Mennyit érhet reálisan ez az autó?
Egy Honda Accord 2.4i 2009-es autóról van szó.
201 lóerős benzines motorja van. Fekete színű, garázsban tartott, kiválló állapotú festéssel, és belső térrel. Cserélve lettek az első fényszórók(nem törés miatt), a hangrendszer, és mind a 4 gumi.
Ha eladnám, mennyi lenne a reális ára.
(Nem hirdetés, csupán érdekel, mennyit ér az autó)
" Cserélve lettek az első fényszórók(nem törés miatt), a hangrendszer, és mind a 4 gumi. "
Ez felesleges szöveg, az a lényeg hogy jó legyen.
Kb 197xxxKM az állása kb, majd később megnézem.
A felszereltsége pedig:
vezetőoldali légzsák, utasoldali légzsák, oldallégzsák, fejlégzsák,
kartámasz, fejtámla, ülésfűtés,
elektromos ablak elöl, hátul, hővédő üvegezés, állítható kormány, szervokormány, multifunkciós kormány,
ABS (blokkolásgátló), EBD/EBV (fékerő-elosztó), ASR (kipörgésgátló)
indításgátló, távirányítós 2 gyári kulcs, motorosan állítható tükör, fűthető külső tükör, tempomat, esőérzékelős ablaktörlő, fényszórómosó.
Kb ennyi a felszereltsége
Hogy mennyit kaphatsz érte -ennyi infó alapján- nincs ember aki pontosan megmondja. Aki beleszerelmesedik első látásra, az lehet, hogy megadja érte 2.5 milliót, akinek nem szívügye az Accord, az 500ezret sem ad érte.
Az pedig egy újabb necces kérdés, hogy a "reális" fogalma mennyire mást jelent az eladónak és megint mást a vásárlónak.
Észrevétel:
nekem egy 16 éves autóm van (nem Honda) de semmi okom nincs, hogy komplett fényszórókat cseréljek.
Szóval:
Te azt mondod, vettem rá két új fényszórót.
Érdeklődő mondja: valami nem frankó, mert egy garázsban tartott 12 éves Hondán nincs miért kicserélni a lámpát.
Jah, és nem írunk olyat, hogy "201 lóerős benzines motorja van"
Annyi volt, valamikor új korában.
Szóval bizonyára szép, jó, erős autó, de azért óvatosan az információkkal. ;)
#4 vagyok.
Látod, csak egy példát mondtam a lámpára, és már bele is futottál egy magyarázkodásba.
A vevő (értsd a rossz vevő) azonnal belekapaszkodik az ilyenbe. Ennek nem eladás lesz a vége, hanem egy értelmetlen vita, és azzal fog tovább állni, hogy "biztos össze volt törve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!