Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a4 b5 1.9 tdi ahu 90 le...

Audi a4 b5 1.9 tdi ahu 90 le be van kettős tömegű lendkerék?

Figyelt kérdés
Ilyen kombit néztem kk, de azt mondja haverom ,hogy van benne kettős tömegű és meg me vegyem mert a gatyám rámegy, szerintetek van benne ?

2021. okt. 6. 12:29
 1/7 D. Brasco ***** válasza:
Legjobb tudomasom szerint egyik 90lovas 1.9tdi-be sincs kettöstömegű csak a 110lovasban,de ott sem mindben.
2021. okt. 6. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Megmondaná nekem valaki, ezek az ezeréves Audik mitől olyan jók, mint egy fiatalabb, modernebb de nem négykarikás autó?
2021. okt. 6. 13:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Még valamiért mindig az utakon vannak...
2021. okt. 6. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

hát... ez nem válasz, de ha egy kettőstömegű lendkerék ekkora problémát jelent, akkor én azzal kezdeném az autóvásárlást, hogy egyből elfelejteném az Audit, meg minden ilyen, 20 éve még prémiumnak számító, öreg, ma már fémhulladék áron mért autót

esetleg max valami fapadosabb darabot

ezt azért írom egyébként, mert nekem is Audim van (pár éves darab, 2.0 TFSI 245 LE), hát azért ezeknél találni olcsóbban fenntartható gépet is, ami a te pénztárcádnak jobb lehet...

2021. okt. 6. 13:44
 5/7 A kérdező kommentje:
2 millióm van zsebbe
2021. okt. 6. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

akkor meg felesleges a kettőstömegű lendkerék miatt aggódni szerintem, 2m körül eleve lehet fogni már normálisabb darabokat, valszleg csak haverod csóró, vagy ő is csak úgy hallotta valami más csórótól

sok sikert az autóhoz

2021. okt. 6. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

"2 millióm van zsebbe"

És most akkor kemény vagy ettől...? 🤣 Falun lehet.

2021. okt. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!