Van kettős tömegű lendkerék a 2016 utáni Hyundai Elantra autóban? 1,6 CRDI 136LE
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék venni egy 2016/2017-es évjáratú Hyundai Elantra autót 1,6os CRDI motorral ( 136LE). Az lenne a kérdésem, hogy tudja valaki, hogy ezekbe az autokba megtalálható a kettős tömegű lendkerék? Több helyt is olvastam, hogy nincs ezekbe az autókba de olyant is hallottam, hogy van. Megkérlek ha tudja valaki közületek megirna nekem? Köszönöm2021. márc. 16. 21:18
1/8 anonim válasza:
Igen, van benne. Emiatt most nem veszed meg?
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. több mint valószinű, hogy ennél maradok mert nagyon tetszik csak még mindig gondolkodom az 1,6 Mpi benzines vagy 1,6 CRDI között. na meg van még a Reanult megane 4es vagy a Toyota Corolla amelyik még tetszik. nehéz döntés..
2021. márc. 16. 21:54
3/8 anonim válasza:
Sajnos van benne, én biztos nem venném meg, hiába néz ki jól.
4/8 anonim válasza:
DPF is van, porlasztók is és magasnyomású is.
5/8 anonim válasza:
Alapvetően - tudtommal - a kb. 100 le alatti dízelekben nincs kettőstömegű, mert minek. Részecskeszűrő viszont attól még lehet benne. Van amelyikben van, van amelyikben nincs. Egy 136 lóerősben már garantáltan kell lennie kettőstömegűnek.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek 😁
2021. márc. 17. 15:17
7/8 anonim válasza:
#5 Nos, meg is indokoljátok az instant piros kezet...? Vagy csak kattintgattok ész nélkül? Láttatok már 100 le alatti autót kettőstömegűvel? Én még nem nagyon találkoztam vele, fölötte már annál inkább.
8/8 anonim válasza:
#7-es: három "ritka" típus, amelyek kettőstömegűvel is voltak szerelve:
Fiesta 1.4D 68LE
Focus 1.6D 90LE
Astra 1.7D 68-80LE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!