A kérdező szavazást indított:
MOL.
Shell.
OMV.
Lukoil.
Egyéb.
44 szavazat
1/10 anonim válasza:
Amikor csak tudok, legolcsóbb Auchan kút, mert most mindenhol, még ott is k. drága. Az én autóm meg ecettel is elmenne… Jó, túlzás de érted.
2/10 anonim válasza:
Avia. Ez a legolcsóbb itt, s ez esik útba is. 15 forinttal olcsóbb a helyi OMV, MOL, Shell, Lukoil kutaknál.
3/10 anonim válasza:
2. A kocsi pedig egy 2003-as, 1.3 Swift.
5/10 anonim válasza:
MOL, ÖMV. Mindkettőből útba esik egy pár, amelyik épp olcsóbb.
6/10 anonim válasza:
A legközelebbi Shell szó szerint itt van a sarkon. Nem szoktam nézni az árkülönbséget a kutak között, annyit nem megyek, hogy a párszáz forint számítana.
7/10 anonim válasza:
Magyarországon mindenki a MOL Százhalombattai telepéről kapja az anyagot, általában csak egyéb adalékot ad hozzá a kút.
8/10 anonim válasza:
Szinte mindenki. De a határ mentén jön az több helyről , ami az olcsóbb
9/10 anonim válasza:
Auchan most a nyerő nálam, mióta láttam a speedzone tesztet. Előtte Shell/Mol volt a favorit, de 30 Forint különbségért már az Auchan felé veszem az írányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!