Mi a véleményetek a Transmitter-ről?
Egy barátom ajánlotta, hogy inkább egy transmitter-t vegyek, minthogy jó pár ezret kiadjak egy CD-s autórádióért és tulajdonképpen igaza lehet. Utána olvastam és nekem is jobban megérné ha pendrive-ra rárakhatnám a zenéket és nem kellene mindig CD-ket vennem és azokat kiírnom. (Nem beszélve arról, hogy 1500-3000 Ft-ért már lehet kapni ilyen szerkenytűket)
Van valakinek bármiféle tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Illetve a transmittert bent lehet hagyni a szivargyújtóban, amikor nem használom az autót vagy érdemes inkább kivenni? (mert esetleg lemerül az akksi)
Én mindig kivenném, mert lemerítheti, vagy akár zárlatos is lehet és kigyulladhat..
Meg gondolom a mitternek se jó, ha folyamatosan készenlétbe van.
Énis gondolkodtam már ezen, lehet veszek majd.
Mert az én kocsim elég régi, és teljesen gyári, beleértve a rádiót is.
Ígyhát az kazettás :D
De nem akarom lecserélni, mert Sony, és szebben szól mint sok új darab, másrészt meg így korhű.
Bár azt meg nemtudom, hogy mennyire egészséges a rádióhullámokban ücsörögni :S
Nekem van transmitterem, és meg vagyok elégedve vele. Nem egy nagy minőség de kb úgy szól mintha rádiót hallgatnál.
Amennyibe kerül annyira jó.
Szerintem bennt lehet hagyni a szivargyújtóba de én nem próbáltam ki, végül is csak egy mozdulat az egész.
hasznos, kényelmes, olcsó
de ha egy kicsit is érdekel a hangminőség, akkor felejtsd el. most nem a zene üvöltetésére gondolok, hanem arra, hogy transzmitterrel soha az élteben nem fog olyan szépen, tisztán, minden frekvencián szólni amit hallgatsz, mint cdről.
szerintem nettó pénzkidobás. magánvélemény.
nekem is van de csaka baj van vele!
rajtam kivül van még vagy 3 haveromnak és ök is panaszkodnik...
pl.:minden külsös ok nélkül elhallgat, belemegy a kátyuba elhalgat... nekem ez ami most van eza 4....
hangminösége egy rakás sza...
ahogy a mondás is tartja"olcso hunak hig a leve"...
vegyél inkább egy memoriakártyás lejátszot kb 10be kerül és ugyan oylna jo mint a cd-s
Ha spórolni akartok, van otthon mp3, kazettás az autórádiód, én ezt ajánlom: [link]
Vettem egyet a Tescoba 1500ért. Tökéletesen szól, csak annyi a problémája, hogy a modernebb kazettás rádiók úgy érzékelik mintha véget ért volna a szalag és ezért vagy kiadják, vagy nem indítják el. Ilyenkor az a teendő, hogy ha beteszem beletekerek és a probléma megoldódott. Szerintem, ha valaki nem nagyon akar költekezni autórádióra, annak ez tökéletesen megfelel.
Köszönöm a válaszokat!
Mind hasznos volt számomra!
Ez az utolsó kommentben lévő kazetta, hogy működik? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!