Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek meddig megy el az...

Szerintetek meddig megy el az üzemanyagok ára? Ha megállás nélkül nő minden héten, tényleg lehet 1000 forint is 1 liter Karácsonyra?

Figyelt kérdés

2021. okt. 4. 17:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%

Sokan nem fognak eltünni.

Pont ugyan úgy ahogy a cigi ára is horribilis és csak bagóznak továbbra is.

2021. okt. 4. 19:56
 12/27 anonim ***** válasza:
55%

Az autózás nem függőség de ugyanúgy át lehet térni másfajta függőségre is

Pl E-benzinre

2021. okt. 4. 20:16
 13/27 anonim ***** válasza:
62%
Azért az autó fenntartása kicsit komplexebb, mint a cigi ára. Az alkatrészárak is igencsak emelkedtek, ahogy kocsik ára is. Nem tudom, kicsit maguk alatt vágják a fejszét a törvényhozók, ha sokan leteszik az autót, az nekik is ugyanolyan rossz lesz, vagy kénytelenek lesznek engedni abból a sok adóból, ami ugye be van építve az üzemanyagárba.
2021. okt. 4. 21:03
 14/27 anonim ***** válasza:
62%
A kutaknál folyamatosan tudják figyelni a kereslet kínálat arányát nyilván hogyha csökken akkor nem emelnek tovább.
2021. okt. 4. 21:15
 15/27 anonim ***** válasza:

Karácsonyra nyilván nem lesz 1.000 Forint literje.

De annyira hangoztatják az 500 Ft-ot, hogy azt előbb-utóbb el fogja érni. Ha nem is karácsonyra, de 1 éven belül.

Hogy mi lesz ezzel? Semmi. Megszokjuk és megy tovább az élet ahogy eddig.

2021. okt. 4. 22:10
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

"Én például a flancoló, nagyképű, anyuci, apuci által a kölkeik segge alá tolt 40 milliós Bmwkre biztos 1500 as üzemanyag árat vezetnék be!"

Nem vagy te kicsit proli? :D

Ilyen alapon a szakadt 2-300 ezres rozsdás lélekvesztőkkel száguldozó csórók meg kapjanak ingyen benzint is?

2021. okt. 4. 22:11
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
16. Pedig teljesen igaza van. Nyilván magadra ismertél.
2021. okt. 4. 22:30
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
9. Vagyok, a 2 lepontozó köcsög agyát jól kimosta a média, meg az a kretén H.András. Szánalmas. XD
2021. okt. 4. 22:33
 19/27 anonim ***** válasza:

"Nyilván magadra ismertél."

Nyilván anyuci, apuci által a seggem alá tolt 40 milliós BMW-vel flancoló, nagyképű vagyok :D

2021. okt. 4. 22:36
 20/27 anonim ***** válasza:
62%
Én nem látom, hogy emiatt kevesebb lenne az autós. Sőt, Debrecenben évről-évre egyre nagyobb a forgalom, már a külvárosi mellékutcákban is egymást tolják le az autósok, a belvárosban meg dugó-dugó hátán. Lassan már nem lehet elférni az autóktól, meg se kottyan nekik akármeddig emelhetik az üzemanyagok árát. És a legpoénabb az, hogy mindenféle ezeréves benzinzabáló hodállyal, meg brutál nagy terepejárókkal nyomulnak, sokakat egyáltalán nem érdekel, mennyit zabál a gépe. Képesek egy utcával arréb is autóval menni, had nőjön a sörhasuk. Aztán csodálkoznak, hogy 50 évesen kapják az agf@szt, mert semmit nem mozognak. Ja ha bringázol akkor a minimum, hogy leszorítanak, az ismerősök meg kiröhögnek, mert a debreceni parasztoknál aki bringázik az csak csóró lehet.
2021. okt. 4. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!