Pont ugyan úgy ahogy a cigi ára is horribilis és csak bagóznak továbbra is.
2021. okt. 4. 19:56
12/27 anonim válasza:
Az autózás nem függőség de ugyanúgy át lehet térni másfajta függőségre is
Pl E-benzinre
2021. okt. 4. 20:16
13/27 anonim válasza:
Azért az autó fenntartása kicsit komplexebb, mint a cigi ára. Az alkatrészárak is igencsak emelkedtek, ahogy kocsik ára is. Nem tudom, kicsit maguk alatt vágják a fejszét a törvényhozók, ha sokan leteszik az autót, az nekik is ugyanolyan rossz lesz, vagy kénytelenek lesznek engedni abból a sok adóból, ami ugye be van építve az üzemanyagárba.
2021. okt. 4. 21:03
14/27 anonim válasza:
A kutaknál folyamatosan tudják figyelni a kereslet kínálat arányát nyilván hogyha csökken akkor nem emelnek tovább.
2021. okt. 4. 21:15
15/27 anonim válasza:
Karácsonyra nyilván nem lesz 1.000 Forint literje.
De annyira hangoztatják az 500 Ft-ot, hogy azt előbb-utóbb el fogja érni. Ha nem is karácsonyra, de 1 éven belül.
Hogy mi lesz ezzel? Semmi. Megszokjuk és megy tovább az élet ahogy eddig.
2021. okt. 4. 22:10
16/27 anonim válasza:
"Én például a flancoló, nagyképű, anyuci, apuci által a kölkeik segge alá tolt 40 milliós Bmwkre biztos 1500 as üzemanyag árat vezetnék be!"
Nem vagy te kicsit proli? :D
Ilyen alapon a szakadt 2-300 ezres rozsdás lélekvesztőkkel száguldozó csórók meg kapjanak ingyen benzint is?
2021. okt. 4. 22:11
17/27 anonim válasza:
16. Pedig teljesen igaza van. Nyilván magadra ismertél.
2021. okt. 4. 22:30
18/27 anonim válasza:
9. Vagyok, a 2 lepontozó köcsög agyát jól kimosta a média, meg az a kretén H.András. Szánalmas. XD
2021. okt. 4. 22:33
19/27 anonim válasza:
"Nyilván magadra ismertél."
Nyilván anyuci, apuci által a seggem alá tolt 40 milliós BMW-vel flancoló, nagyképű vagyok :D
2021. okt. 4. 22:36
20/27 anonim válasza:
Én nem látom, hogy emiatt kevesebb lenne az autós. Sőt, Debrecenben évről-évre egyre nagyobb a forgalom, már a külvárosi mellékutcákban is egymást tolják le az autósok, a belvárosban meg dugó-dugó hátán. Lassan már nem lehet elférni az autóktól, meg se kottyan nekik akármeddig emelhetik az üzemanyagok árát. És a legpoénabb az, hogy mindenféle ezeréves benzinzabáló hodállyal, meg brutál nagy terepejárókkal nyomulnak, sokakat egyáltalán nem érdekel, mennyit zabál a gépe. Képesek egy utcával arréb is autóval menni, had nőjön a sörhasuk. Aztán csodálkoznak, hogy 50 évesen kapják az agf@szt, mert semmit nem mozognak. Ja ha bringázol akkor a minimum, hogy leszorítanak, az ismerősök meg kiröhögnek, mert a debreceni parasztoknál aki bringázik az csak csóró lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!