Belemagyarázom vagy tényleg tovább bírja a 100-as üzemanyag?
Figyelt kérdés
Többnyire ugyanazok az útvonalak minden hónapban, de a 100-as benzinnel simán tovább autózok 1 hetet. Régebben mindig ezt tankoltam, de amióta elszálltak az üzemanyagárak visszaálltam 95-re, ami feltűnően többet fogyaszt. Legutóbb megint 100-as ment bele, és ilyenkor már szoktam tankolni, de még legalább 1 hétig elég lesz.
V-Power Racing megy bele, de az OMV MaxxMotion-t is ajánlják ismerősök.
Nektek mi a tapasztalat?
2021. okt. 2. 18:30
21/23 anonim válasza:
Most őszintén troll vagy? Mert ez már tényleg vicc kategória amit összehordtál, de javaslom, legalább az alapokat tanuld ár meg az üzemanyagokról, főleg az energiatartalom részt... de amúgy igen, amit laborban nem tudnak kimutatni különbséget jóformán te meg 20%-os diferenciát hozol össze, aha, aha.
22/23 anonim válasza:
Megint rád cáfolok mert a suzukim ami nem támogatja az etanolt nem csak 10%al kevesebb üzemanyagot kap az e95 től, hanem még a számára használhatatlan alkohol víz keveréket is le kel küzdenie, ami plusz fogyasztás. A kompresszió viszonyon múlik hogy elégeti e az alkoholt vagy nem. Nekem a szuzukiba nincs olyan komresszió, hogy elégesse az alkoholt, így tök mindegy hogy milyen energia tartalma van. De te ezekről semmit nem tudsz, csak köpködsz mindenkit milliomos csupazöld megmondó emberként. Ha nem ég el, akkor csak lefojtja a motort. És ha nem támogatja a motor az etanolt, akkor az nem csak anyi hogy szétrágja a gumialkatrészeket, hem hogy gyárilag nincs olyan kompresszió a motorban, ami az etanol begyúlásához kell. Mert a hengerben az égéshez nem csak levegő meg szikra kell és akkor még a szar is elég, a nyomás is számít. A benzin 2 baron már berobban, a vizes alkoholnak meg kell vagy 8, a szarod meg 30 baron se fog felrobbanni. Ilyen egyszerü ez a matek, te fogyatékos.
23/23 anonim válasza:
Fogyatékos, végül is gondolom ezt valójában amgadra értetted de írj még hasonlókat, mert ez már tényleg komédia szint. Sebaj, pont az ilyeneknek készülnek ezek a drágább üzemanyagok :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!