Mi a véleményetek arról hogy 22 évesen még nem igazán tudom kezelni a motoromat?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 22:32
11/19 anonim válasza:
#7 vagyok, összekevertem az sr50-nel. 300km már szép túra. Hova valósi vagy, merre szoktál mozorozni?
12/19 A kérdező kommentje:
Miskolctól nem messze lakom. Csak a környéken szoktam inkább járkálni.
2021. szept. 30. 18:23
13/19 anonim válasza:
Az pont jó vidék motorozgatni, mondjuk egy Lillafüredi túra.
14/19 A kérdező kommentje:
Igen arra voltam már de akkor mégcsak mint utas😅
2021. szept. 30. 19:00
15/19 anonim válasza:
Ha nem jön be a motorozás minek motorozol?! Szerinted miért kell azt is tanulni ? Persze h nem megy így a. Valtas! Én is megtanultam de rutinpalyan !
16/19 A kérdező kommentje:
Mivel sose motoroztam (sajáton)honnan tudjam meg anélkül hogy kipróbálom hogy fog e tetszeni? Olcsóbb egy 50 es gépet megvenni mint lerakni külön motorra aztán ha még nem is jött be bukok egy csomó pénzt. Így meg ha leakarom rakni később nagyra akkor legalább lesz rutinom és nem full kezdőként megyek jogsira. Ami eleg valoszinu mert ha már elindultam nagyon élvezem.
2021. szept. 30. 19:10
17/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nem a motorozástól fosok, csak 50 kilósan meg 156 centisesn egy 130 kilós gépet elég nehez megfognom ugy hogy eddig 3szor mentem vele kb, egyéb okok miatt
2021. szept. 30. 19:18
18/19 anonim válasza:
Ne félj a súlyától. Megfelelő technikával fel tudod emelni ( https://www.youtube.com/watch?v=-V-kw2zUkSI ). Menet közben meg nem számít.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek 😊
2021. szept. 30. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!