Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy 22 évesen még nem igazán tudom kezelni a motoromat?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 22:32
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Az alany egy aprilla rs 50. Vagy elvből elutasítanátok hogy olyannal menjetek aki lassabban kezeli a gépet mint ti? Most tettem le a jogait és nemtudom lesz e olyan akivel tudok menni vagy aki szívesen menne egy lánnyal...?
2021. szept. 29. 22:32
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Túrapartnert keresel? Szerintem sok jelentkező lesz, mert kevés lány van a motorosk között, örülni fognak neked. Facebookon keressél motoros csoportokat, vagy ami ennél sokkal jobb lenne: menjél el vezetéstechnikai tréningre (Hungária rendőr egyletet tudom ajánlani), ott személyesen tudsz ismerkedni más motorosokkal és olyan technikákat tanítanak, amik életedet menthetik meg.
2021. szept. 29. 22:51
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Csak most tetted le a jogsit. Akkor mi a gond?
2021. szept. 30. 07:21
 4/19 anonim ***** válasza:
30%
50 köbcentivel hová akarsz túrázni ? Örülj ha 2 közeli pont között eljutsz
2021. szept. 30. 07:33
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Ne aggódj, az egész nem erről szól. Nagyon sok motoros van, akinek nem a tempó a lényeg, sokkal fontosabb, hogy stabilan biztonságosan közlekedj, a tempó pedig jön idővel.
2021. szept. 30. 11:29
 6/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem számít, hogy fiú vagy vagy lány, a társaság a fontos, lányként is lehetsz jó fej, akivel jó bandázni, és a fiúk is lehnek köcsögök, késősek, problémázósak, akiket kerülni kell.
2021. szept. 30. 11:30
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

50-es robogó nem túl nagy, nem is igazi motor, inkább városon belüli közlekedésre való, mert városon kívül útakadály, ezért veszélyes.

Ezzel együtt én is túráztam jókat robogóval, de az nem a klasszikus motorozás érzés, most már van összehasonlítási alapom nagy motorral is.

Robogóval úgy kell tervezni az utat, hogy minél kisebb forgalmú, de mégis jó minőségű úton vezessen. Ha 3-4 ismerőst össze tudsz szedni, aki hasonló kategóriás géppel van jó buli. Keressetek egy 1-2 óra útra (50-80 km) lévő éttermet, ebédeljetek meg, majd irány haza. Hidd el, aki robogóval megy túrázni, az nem a sebességért teszi.

2021. szept. 30. 11:35
 8/19 A kérdező kommentje:

Azta, azthittem senki nemfog válaszolni 😊

Utolsonak annyi hogy nem robogó,eddig mégcsak egy olyan 3 órás túrát mentem vele, akkor 100 ig húztam egy gyors próbára de alapból 70 volt az utazó falun kívül. Nekem a visszaváltás meg az elindulás okoz gondot, na meg a kanyarok😅 Mindig stresszelek hogy nemtudok gyorsan elindulni meg hogy lefulladok és kinevetnék hogy minek egy lánynak motor. Egyébként B jogsival vezetem

2021. szept. 30. 17:26
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Kis funyirómotor hagyjal már :D amúgy meg menj ki vmi zártabb területre és ott gyakorolj! Városon kivul ne tartsal fel!!! Vegyél nagyobbb motort min. 300ccm3-at! Kar volt ezért jogsit tenni
2021. szept. 30. 18:13
 10/19 A kérdező kommentje:
Jah ..leesett a stílusodból ki voltál..amúgymeg falun lakom. És minek tegyem le A ra ha nem is fog bejonni a motorozás? De te nyilvan úgy születtél hogy tudtál, én kérek elnézést 🙄
2021. szept. 30. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!