Miért rakják bele az emberek utólag a LED vagy xenont a sima lámpákba? És miért nem érdekli a rendőröket?
Szét vakítja az embert..
Legalább projektoros lámpába próbálná meg... Nem reflektorosba...
Két autóm van, a halogén projektorosoba próbáltam a ledet, abba sem világított szépen!! Nem vakító, de én sem látok!(Osram volt)
Xenon még elmegy projektoros lámpába, csak ami bele megy h1 v H7 az fényerő szempontból közel sincs a valódi hoz, épp hozzá a halogén szintet..
Csak én ahogy rájöttem hogy fos, dobtam is ki... Meg nem mentem vele forgalomba még nem tudom milyen..
Ötletem sincs, ez is egyfajta hóbort mert hát "menő" hogy hidegfehér mint a modern kocsiknál a xenon vagy a Led.
Valamelyik rendőrt érdekli. De egyik ismerősöm még rosszabbul járt, a LED izzó megolvasztotta a fényszóróját és csere lett a vége, jó hogy tűz nem lett belőle.
Mert menő a hideg fehér. Mégis miért.
A rendőr miért nem foglalkozik vele? Mert kicsi az árrés.
Nekem nem azzal van bajom, hogy belerakják, mert a hideg fehér bizonyítottan jobb megvilágításra, mint a meleg (cserébe persze jobban fárasztja a szemet, de az más kérdés).
A baj inkább az, hogy szar minőségűt használnak, nem is áll rendesen a foglalatban, a foncsor is szar, meg még csak be sincs állítva. És a galambokat világítják a tetőn, meg a szembejövők szemét. Hagyományos izzó is lehet ugyanolyan szar, meg led/xenon is lehet jó, bár a led/xenon ritkán az, de ha végignézünk az autókon,akkor hagyományosból is 10 autóból legalább 5-ön szar.
Ez arról szól, hogy álmodik a nyomor... 😃
Nincs pénze drága autóra amiben van gyári xenon/led, de a 20 éves vackába belebarkacsol valamit és ettől úgy érzi neki is van keresni valója az úton.
Közben meg pont mindegy volna az egész...
Pedig ellenőrizhetnék azt is hogy ha vakít a lámpa, akkor kötelezhetnék a beállíttatásra.
Elég sok autónak össze vissza világít a lámpája.
Csak azt szabadna engedni amilyet gyárilag beletettek .
7# látom végig már nem sikerült olvasni.
Bár nem vitatkozom, kipróbáltam.
De sajnos az utáni mondat elkerülte a szemed..
Mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!