Megváljak a Toyota Aygotól?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 19:38
11/14 anonim válasza:
Persze az eredeti a tuti, de ezekben az elterjedt motorokban kiforrott már az utánagyártott alkatrész. Autodoc on megnéztem 65e Ft a legolcsóbb utánagyártott.
Új lámpa 20e ft.
Megértem ha a szerelő nem akarja berakni, én beraknám.
12/14 anonim válasza:
Na én vittem a szerelonek gyárit és ellopta. a tiéd még nem teszi be az utángyártottat :):):)
Rakja csak be, jóbb mint az enyém, ami nincs :)
13/14 anonim válasza:
Használt autót vettél, nem ujat, teljesen normális, hogy költeni kell rá, eladásra senki nem javíttatja meg a kocsit, mert nem érdemes.
Sőt, később is mindig költened kell az autóra, ez már csak ilyen.
14/14 anonim válasza:
A Toyota Aygo eleve nem is jó semmire csak városban szaladgálni rövid távokat... De amiket linkeltél azoktól menekülnék, régi dízelek kitudja milyen ramaty állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!