Toyota Avensis 2.2 DCat 2012, 177 le. Mi a véleményetek róla Komfort, kényelem szempontjából?
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 09:37
1/13 A kérdező kommentje:
Mennyire hangos? Mennyire kényelmes az ülés hosszú úton?
Deréktámaszosak?
2021. szept. 16. 09:38
2/13 anonim válasza:
Nem rossz autók, mi munkáskocsinak használjuk kömüves melókhoz, elbírja a 4 fős brigádot + csomeszban a betonkeverő gépet.
Munkásautónak tökéletes
4/13 anonim válasza:
Középkategóriás japán autók között szerintem a legjobb. Ennek a 3. generációsnak nagyon jó a hangszigetelése még magasabb kategóriás autókhoz képest is,a benzinmotorok szinte hang nélkül járnak,de a dízelek sem hangosak. Elöl kényelmes hátul elég rövid az ülőlap, az az előző t25-ös avensisben jobb volt. Kényelmesen rugózik rossz úton is viszont autópályán nagyobb tempónál (160-180) is stabilan fut. Ez a d-cat motor nem a legjobb hírű,inkább benzinessel venném a helyedben.
5/13 anonim válasza:
Ezt a D-Cat motort kerülni kell. Nézz utána. Ez nem sikerült a Toyotának.
6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam ha már 3 millióért adják nem rossz autó...
Mert van 2015ös Peugeot 308 vagy 508 2.0 HDI-vel..
2021. szept. 16. 12:10
7/13 A kérdező kommentje:
Újabb DCat motorok is ilyenek? Mert a régiről hallottam, de ez a Toyota már nem az a melós autó, amit ti használtuk.
2021. szept. 16. 12:12
8/13 anonim válasza:
Nekem a 2.0 D-van 2011-es évjárat kombi.Ennél jobb kocsi nem kell!!! Tökéletes,semmi baj vele.
9/13 anonim válasza:
Csak a 2.2 dcat ami rossz azért írtam ezt a motort nem akarja. A többi mehet
10/13 A kérdező kommentje:
Én a 2.2 D4D-t tudom rossznak. Konkrétan akkor melyik? És miért rossz?
2021. szept. 16. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!