Mennyi lehet egy önindító felújítás kb? VW Golf 2003
Kompletten. 30.000 felett vagy alatt?
Kaptam egy ajánlatot 28.000re, de nemtudom hogy máshol mennyi lenne vagy hogy ez reális-e.
Nekem reálisnak tűnik. Szóval a szavazás most 1-1-1, sok sikert hogy eldöntsd kinek van igaza. :D
Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy korábban foglalkoztunk generátor felújítással (nem konkrétan mi, hanem elvittük műhelybe) és ott a csapágyazás, feszszabályzó cseréje, illetve lábak újraforrasztása 25-40 ezer forint között jött ki mindig autótól függően (általában a franciák voltak a drágábbak, mert a legtöbbnél Valeo a gyári feszszabályzó és a Valeo meg jó francia módjára mindig hisztizve exportálta csak ezeket és jó drágán a többi gyártóhoz képest).
Lényeg a lényeg, az önindító és a generátor felújítása legjobb tudomásom szerint "egykutya", szóval a generátor árakból kiindulva nekem a 28 ezer teljesen reálisnak tűnik egy önindítóért.
Kérdés, hogy mit takar az a felújítás, milyen alkatrészek felhasználásával. Minőségi alkatrészekből, ha mindent cserélnek, ami elromolhat (ezt jelntené a felújítás) nem jön ki ennyiből. Silány alkatrészekből nem édemes.
Ami leggazdaságosabb és legésszerűbb, szétszedni, és azt cserélni megfelelő minőségben, ami valóban cserére szorul. Ez adott esetben lehet egy párszáz forintos kefe, vagy akár nagyságrendekkel több.
Biztos hogy nem kell mindent egy öninditóba kicserélni.
Lehet csak kitakarítja és egy kis szabályzás és már kész is van.
Szerintem ez nagyon sok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!