Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Belefogtam egy motor felùjítás...

Kisdinnye22 kérdése:

Belefogtam egy motor felùjításába de nem indul valamièrt. Most cserèltem új benzincsapot, karbi tiszta, gyertya jó(meg csípett a gyertya mert rosszul fogtam:D) aksi igaz gyenge de nem csak önindítós hanem rugó káros is. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A motor az yamaha mint 2t 1yu.

2020. máj. 30. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit takar az a motorfelújjítás? Már meg van vagy most kezdenéd?

Azt írod hogy szikra van, akkor az üzemanyag kevés vagy egyáltalán nincs is.

Ha leveszed a gyertyapipát és úgy indítod, akkor benzines lesz a gyertya? Ha igen, akkor a mennyiséggel lesz probléma, ha nem, akkor meg kell tudni miért nem kap üzemanyagot.

2020. máj. 30. 16:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezek felesleges kérdések voltak az üzemanyagot illetően. Nyilván nem 2 deci benzinnel rugdosom. Szerintem az ilyen felesleges kötözködès nem segít. A kérdés még mindig adott mivel nem indul..
2020. máj. 31. 07:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Istenem! Segíts!

Nem a tankban lévő üzemanyagra gondoltam... Tudod van az a valami... Tudod a karburátor. Na az felel azért hogy megfelelő mennyiségű üzemanyagot kapjon a motor.

Benzin levegő keverék mond valamit?

Ha nem kap benzint a motor, akkor nincs mit elégetni (a tankban hiába van ha nem jut el az égéstérbe). A lehúzott gyertyapipás rugdosás, abban segítene hogy megtudd kap e egyáltalán benzint. Ha nedves lesz a gyertya, akkor kap.

Ha nem, akkor meg kell keresni az okát, mert valami nem okés az üzemanyag rendszerben.

Ha kap benzint, de mégsem indul, akkor be kell állítani a karburátort.

Arról meg hogy szerinted jó a gyertya annyit, hogy attól hogy ráz, attól még nem biztos hogy jó. A szikrát kell megnézni, mert ahhoz hogy rázzon, elég megfognod, még a rossz gyertyát is +a vázat (negatív). A szikrának jó helyen kell áthúznia.

2020. máj. 31. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hármassal teljesen egyetértek.

Türelem, 13évesen mi is így kezdtük :)

2020. máj. 31. 12:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Minden rendben van az üzemanyagellátással és a gyertya szikra eladásával is. Úgy néz ki nem tudtok ezzel a kérdéssel mit kezdeni. Meg látszik mennyire vagytok szakik, mert pl én az elejétől fogva tudtam mi a baja. Okoskák. Egyébként pöfög a motor rendesen. Kérlek legközelebb ne okoskodjatok mert beègtek. Cserébe meg se mondom mi volt a baj, rágcsáljátok csak a dolgot. Nagyon egyszerű volt a baja. Pá
2020. jún. 1. 07:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagy szaktudásra vall hogy gyakorin kérdezed meg mi lehet a probléma. Én egy szóval sem állítottam hogy "nagy szaki" vagyok..

Nem tudom mivel érdemeltük ki ezt a lekezelő stílust, szerintem én a kezdetektől fogva a probléma megoldásában próbáltam segíteni. Egy kérdés merült fel bennem: Mégis milyen választ vártál?

Tulajdonképpen leírtad hogy a motorod tökéletes, készen áll az indításra, csak nem indul. Erre mit mondjunk? Hogy ráadtad e a gyújtást? Na mindegy, csak egy "kis dinnye" vagy..

Ja most én is kiba$zok veled... van egy motorom ami tegnap elromlott, meg is javítottam, de nem mondom el mi baja volt😋... Tuti ezen fogsz egésznap rágódni... Bocsi az álmatlan éjszakákért😂

2020. jún. 1. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd elnövi.
2020. jún. 1. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!