Milyen autót vegyek második autónak?
Figyelt kérdés
Van egy békalámpás Corollám, ami nagy jó, megbízható, viszont nagyon fapad. Se klíma, se abs, semmi. 1 millióig nézek kocsit, amiben van klíma (brutális volt az idei nyáron), ha kicsit kényelmesebb is lenne, jó lenne. Amúgy nagyrészt a Corolla lenne használva továbbra is.2021. szept. 24. 23:32
11/15 anonim válasza:
#10: "Amúgy nagyrészt a Corolla lenne használva továbbra is." és forgalomból kivonva a garázst rágumipókozva használnád? :D
Döntsd már el mit akarsz
12/15 A kérdező kommentje:
11. Az "add el" tanácsokra írtam. Nyugi, nem kell felkapni a vizet. :)
2021. szept. 25. 21:22
13/15 anonim válasza:
Nem kaptam fel a vizet, te hadoválsz össze vissza, hogy mégis mit akarsz:)
14/15 A kérdező kommentje:
Tehát még egyszer, az "add el" tanácsokra írtam, hogy inkább kivonatom a forgalomból, minthogy eladjam. Így már világos? :)
2021. szept. 25. 21:33
15/15 anonim válasza:
Világos, ahogy eddig is világos volt, hogy nem érdekelnek a válaszok. Továbbra is adott a kérdés, használni akarod extrák nélkül a Corollát és nezégetni az extrás kocsit a garázsban, vagy inkább nem kell a Corolla, és használni az extrásat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!