Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek második...

Milyen autót vegyek második autónak?

Figyelt kérdés
Van egy békalámpás Corollám, ami nagy jó, megbízható, viszont nagyon fapad. Se klíma, se abs, semmi. 1 millióig nézek kocsit, amiben van klíma (brutális volt az idei nyáron), ha kicsit kényelmesebb is lenne, jó lenne. Amúgy nagyrészt a Corolla lenne használva továbbra is.
2021. szept. 24. 23:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne második autót nézz hanem egy normisat. Annak semmi értelme hogy egy szar mellett lesz egy másik szar.
2021. szept. 24. 23:41
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom ezt hogy számoltad ki, de ugyanebben a cipőben járok én is, csak azzal a különbséggel, hogy nincs pénzem jobbra és az én békámban van ABS. Én egy 1.6 E12 Corollát vennék ennyiből ha lenne rá pénz. De arra készülj, hogy az már nem lesz olyan problémamentes mint a béka. Bár a békáért annyit nem adnának, amennyiért odaadnám, mert nem rossz gép, de muszáj lenne haladni a korral…
2021. szept. 25. 00:04
 3/15 A kérdező kommentje:
A béka megmaradna, a garázsban elfér. Én amúgy egy 2.0 dci Laguna II-re gondoltam. Ha gond van vele, akkor se maradnék kocsi nélkül.
2021. szept. 25. 00:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a legnagyobb marhaság ha két autód van és még az egyiket se használod ki.

Csak fizetni rá az adót , biztositást és műszakiztatni mindíg nagy pénz kidobás.

2021. szept. 25. 06:20
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Akinek 1 millió forintja van autóra, az inkább örüljön annak az egynek, ami már van, ne pedig második autót nézegessen. Az emberek miért nem tudnak felnőni? Komolyan néha olyan érzésem van, mintha gyerekek között járkálnék. Fel kell nőni és meg kell tanulni, hogy hogyan működik a világ. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Két autót akarsz fenntartani, de a keretből következtetve egyértelműen nincs pénzed két autóra, még egyre is csak azért van, mert egy 30 éves fapados taligát hajtasz.

Három opciód van:

1. Eladod a békát és veszel helyette valami modernebbet.

2. Beletörődsz, hogy nincs pénzed modernebbre.

3. Egyik romhalmazra veszel egy másik romhalmazt és egyiket sem tudod majd fenntartani.

Első két opció jó. A harmadik mentális zavarra utal.

2021. szept. 25. 06:33
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Ennek semmi értelme, második autónak valami izgalmasabbat vennék esetleg hobbi féle autót a békát meg meghagynám napi használatra
2021. szept. 25. 06:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért írja mindenki, hogy szar meg romhalmaz a mostani kocsija, amikor csak alacsonyabb felszereltségű meg kényelmi extrák hiányoznak belőle?:D Meg ha nem tudna fenntartani 2 kocsit, akkor nem akarna venni egy másodikat. Én maradnék a japán vonalon, E12 Corolla mondjuk, az nagyjából kijön 1 millióból. 1.4-es vagy 1.6-os motorral, ugyanolyan megbízható, mint az E11, a javítása drágább valamennyivel. Jobban felszereltben automata klíma is van, nekem egyedül a komfortindex hiányzott, azon kívül minden benne volt, ami kellett.
2021. szept. 25. 13:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#7 Mert 20+ éves. Felszereltségtől és állapottól függetlenül, egy 20+ éves autó nem lehet jó állapotú. Nekem is 24 éves F Astrám van, motorikusan és mechanikusan egyaránt kifogástalan állapotú. És egy romhalmaz, mert 24 éves. A romhalmaz nem azt jelenti, hogy szar, csak hogy értéktelen guruló hulladék.

És ilyet ne mondjunk már, hogy "ha nem tudna fenntartani 2 kocsit, akkor nem akarna venni egy másodikat", mert naponta egy tucat olyan kérdés kerül ki ide, ahol a kérdező 300 ezerért akar B6 Passatot, meg 1 millió alatt 5-ös BMW-t, meg ilyen marhaságok.

2021. szept. 25. 13:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Minek egy filléres második öreg autó, olyan extrákkal, amik a mostaniban nincsenek, ha továbbra is a régit használnád?

Add el a Corolla-t, tedd hozzá az 1 milliót és vegyél valamit, ami valódi előrelépés

2021. szept. 25. 20:15
 10/15 A kérdező kommentje:
Én se értem mitől gyerekes gondolkozás egy második autó megvétele, fenntartása, miközben tényleg özönlenek a levedlett BMW-kel, Audikkal. Az nem gyerekes, s főképp felelőtlen gondolkozás? A Toyotáért meg nem adnának annyit, hogy megérje elkótyavetyélnem 200 ezerért, amit ajánlott érte egy kereskedő, inkább marad a garázsban, forgalomból ideiglenesen kivonva.
2021. szept. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!