Miért mondják hogy a BMW fenntartása drága,? Milyen alkatrész drágább? 5-6 éves autókról van szó
Amúgy 2.0 DCI a lagúna, de mindegy is.
Én nem találtam annyival drágábbnak az alkatrészeket, mint amennyi a zsebemet bántaná.
Pld a luk kuplung szett olcsóbb a 318d-hez... Mint a lagunamhoz.. ugyan az a márka...
De ám sorolhatnám.
Persze lehet ha motort kell cserélni, akkor a lagesznek megvan cirka 600-700 e ből, a bömi meg millió, de szerencsére nem gyakran kell cserélni.
Nem csak az alkatrészárakat kell nézni, hanem a szevízt is. Példa volt a vezérlésszett, és az igényesebb szerelők ebből csak gyárit fognak beletenni. Ha láncos és még hátra is tették akkor motor ki és fél milla egy ilyen művelet. Lagunánál ez töredéke
és akkor még bármi egyebet is találhatnak, sőt amit csatornát szoktam nézni a youtube-on, ott ilyenkor még a főtengelycsapágyakat is cserélik ami szintén nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!