Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok 3...

Milyen autót ajánlotok 3 millió forintból?

Figyelt kérdés
Szeretem, ha egy kocsinak ha odalépek, akkor pörög, csak ésszel vezetek, de azért mindenkeppen valami pörgősebb kocsit akarok. minden nap vezetek és nem rövid távokat. Hosszueletu, de porgos, nem tul oreg autot szeretnék, mit ajanlotok? Dizelest szeretnék mert a gázolajt megoldom egy havernak koazonhetoen.
2021. szept. 23. 18:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 És az már neked pörgetés...? A pörgetés valahol 5-6000-nél kezdődik, és 8-9000-nél érzi magát elemében (lásd, rengeteg japó motor).

A kérdező odalépni akar (gázt padlóig) neki, és pörgetni (magas fordulatszámon), de azt nem írta hogy menjen is. Szóval neki egy 1.3 JTD / 1.4 HDI kell vagy egy Daewoo Matiz...

2021. szept. 24. 12:08
 12/12 anonim ***** válasza:
10# kérdezőnek címeztem, gondoltam egyértelmű 😂😂
2021. szept. 24. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!