Megéri fizetni azért,hogy a kavicsfelverődések a kocsin eltűnjenek ? Nektek van a kocsitokon ?
Fizetsz érte és csak úgy eltűnik? Automatába kell dobálni az érmét? Én még ilyenről nem hallottam... általában meló van vele és karosszériások csinálják, magától - még ha fizetsz is érte - nem tűnik el.
Kérdésre válaszolva, ha olyan nagy a felverődés akkor igen, megéri mert elkezdhet rozsdálni de legalábbis tovább fog peregni
van rajta
legbosszantóbb az első lökárító volt, amit télen az útszóró gép szétcseszett (parkoltam és erre értem vissza)
Vettem színazonos javítófestéket. Ezzel átmentem az összesen. 2 méterről nem látszódnak.
Én nem nagy értékű, napi használatú autón nem csináltatnám meg.
Benne van, hogy egy idő után elkezd ott rozsdásodni, de ez sem törvényszerű, hogy hamar megtörténik - nekünk például van egy utcán tartott, 2005-ös VW Polonk ami még 2 évesen kapott egy nagyobb kavicsot a motorháztető elejére, 2 éve kezdett csak el bebarnulni.
Cserébe ahogy te is írtad, ez olyan dolog, amit - főleg ha pályán is mész - nem tudsz elkerülni, ha megcsináltatod, akkor rövidesen megint lesz rajta.
Nekem van egy most már 21 éves egykori luxusautóm, amit hobbiautónak tartunk - azon például megcsináltam, mert autobahnon használták, tele volt ezekkel a sebekkel, most meg amilyen keveset használjuk már azt a szintet nehezen éri el megint.
Az "új" (5 éves) autónkon is van már bőven, de ott nem érdekel, úgyis kapja az ívet minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!