Most elkezdeni robogózni? Meddig tart a szezon?
Csatlakozom, +5 fokig még be lehet rá öltözni, én meg októberben is végig azzal jártam Pesten.
Az sem mindegy, hogy országúton mennél vele folyamatos vegsebességen a metsző szélben, vagy városban.
Viszont ha nedves az út, iszonyatosan csúszik, elöl semmi súly, vigyázz nagyon.
Pont a takaró ponyva alatt rohad be kegyetlenül.
Akkor már jobban jársz ha csak ott hagyod simán vagy egy eresz alá , féltető alá állítod be.
Hát, vannak akik már most sem ülnek motorra, és vannak akik még októberben az épphogy plusz fokokban is nyomják megfelelő öltözettel.
Ahogy leírták, főleg kezdőként vizes úton nagyon figyelj. Baromi könnyen lehet zakózni.
Én személy szerint olyan 8-10 fokokig szoktam még motorral menni, de csak városban. 70-80 körül már baromi kellemetlen, főleg ha szél is van, eső is van... annyit már nem ér az egész. Viszont jövő szezonra megvenni a motort, felszerelést megérheti ilyenkor, valamivel olcsóbban ki lehet fogni mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!