Van jobb javaslat a Skoda Fabiánál 500 000 forintért?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 10:12
11/15 anonim válasza:
én az 1.4 mpi-re gondoltam. És az tényleg nyomatékos motor annak ellenére hogy 68 lóerős. 5-ösben simán megyek a városban vele, míg mondjuk a 110 lóerős mai turbó dízelekkel 3-asban ritkán 4-esben kell városba menni és állandóan váltogatni le-fel... Mind1 hogy autópályán, országúton vagy városban megyek, ha nincs lámpa vagy valami akadály előttem hozzá se kell érni a váltóhoz, ezt imádom benne :D
És ne legyünk már röhejesek, ne akarjunk sportkocsit 500 ezerből. Mert így kezdődik a hülyegyerek korszak
12/15 Wadmalac válasza:
1.4 MPI teljesen átlagos VW minőségi színt, nincs vele semmi baj, jó méret is a kasztnihoz.
Ha nem rohad, teljesen bevállalós kocsi.
Utas- és csomagtér is kicsit több, jobb, mint a Swiftben.
13/15 anonim válasza:
ha rohad is, akkor sincs semmi baj, mármint a tipikus küszöb-sárvédő rohadás, le kell cserélni az elemet és kész, mint újkorában...
14/15 Wadmalac válasza:
Csak az a gáz, ha az alvázon a felfüggesztő részek rohadnak. A többi könnyedén javítható.
15/15 anonim válasza:
minden javítható. A kérdés az, akarsz-e vele foglalkozni, meg pénzt költeni rá. Ha amúgy műszakilag kifogástalan az autó, kár lenne eldobni a rozsda miatt, mert vehetsz egy rozsdamenteset de ha taknya-nyála folyik abba még sokkal több pénz fog menni... 100%-os műszaki állapotban lévő Fabiat full rozsdamentesen meg nem árulnak 500k ért, még klíma nélkül sem, bőven 1 millió felett mennek azok. Ezek már lassan OT autók lesznek, hiába van minden sarkon egy ilyen, a legtöbbnek már minden baja van és nem költenek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!