Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Léteznek ilyen vételek mint...

Léteznek ilyen vételek mint az alábbi? 2008-as dízel autó kevesebb mint 100.000 kilométerrel?

Figyelt kérdés

Többször futottam már bele olyan használt autó hirdetésekbe ahol 10-12 éves autókat árulnak közel 100.000 kilométeres futással. És direkt kiemelik, hogy le lehet kérdezni.

[link]

Még videó is van róla: https://www.youtube.com/watch?v=lJPSCMmXgI0&list=PL5bbODzYtf..

Nem tudom egyébként az M3 autóparknak milyen a megítélése.

H astrában elvileg ez a "tuti" motor. Az Isusu alapú 101 lóerős 1.7 dízel. Mindig nagyon szkeptikus vagyok a kilométer óra állásokkal,de vannak hirdetések ahol direkt kiemelik, hogy le lehet kérdezni. Mint a fentinél is.

Nem tudom, hogy ilyenkor a kereskedő le e kérdezi vagy ennyire biztos magában, de ha ebben a kocsiban tényleg ennyi a méter akkor szerintem elég jó vétel lehet.

2021. szept. 15. 13:41
1 2
 11/14 D. Brasco ***** válasza:
Létezik ilye,sőt még ettől kevesebbet futott is......mert tudod pár ezer forintért oda tekerik az óráját ahova akarod
2021. szept. 15. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Létezhet ilyen, de ami a valóságot fedi az talán 100-ból 1. Ha valaki nem egy szegényebb rétegtől vesz nem egy átlagos autót, ott jobban bele lehet futni ilyenbe.

Én 13 éves dízelt vettem 118e km-el. Magyarországi üzembe helyezésű. 5 éve vettem, akkor nem volt carvertical meg ügyfélkapus lekérdezés. De érdekes módon kottára úgy vannak a lekérdezésbe a dolgok mint ahogy tulaja mondta. Persze nem kellett neki a pénz másik autóra, meg egyéb másra, egyszerűen útban volt az autó a garázsban, kirakni meg nem akarta. Mondjuk nem is a kínálat aljáról választottam, évjáratba, motorral, egy drágább volt csak, de az is csak 25000-el volt drágább, tehát a kínálat teteje.

2021. szept. 15. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Van. Németországban béreltem lakást egy idős úr házában. Évente ha 1000 kilométert járt a mercedesével. Mindenhová egy szakadt twingoval járt. Jelesebb napokon és nyaralásra húzta elő a mergát a garázsból. Ilyet találni lottó 4-es valószínűségű.
2021. szept. 16. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezt is nézd meg, pár perc csak de tanulságos.

https://www.youtube.com/watch?v=khBCuj2W6QU

2021. szept. 17. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!