Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Léteznek ilyen vételek mint...

Léteznek ilyen vételek mint az alábbi? 2008-as dízel autó kevesebb mint 100.000 kilométerrel?

Figyelt kérdés

Többször futottam már bele olyan használt autó hirdetésekbe ahol 10-12 éves autókat árulnak közel 100.000 kilométeres futással. És direkt kiemelik, hogy le lehet kérdezni.

[link]

Még videó is van róla: https://www.youtube.com/watch?v=lJPSCMmXgI0&list=PL5bbODzYtf..

Nem tudom egyébként az M3 autóparknak milyen a megítélése.

H astrában elvileg ez a "tuti" motor. Az Isusu alapú 101 lóerős 1.7 dízel. Mindig nagyon szkeptikus vagyok a kilométer óra állásokkal,de vannak hirdetések ahol direkt kiemelik, hogy le lehet kérdezni. Mint a fentinél is.

Nem tudom, hogy ilyenkor a kereskedő le e kérdezi vagy ennyire biztos magában, de ha ebben a kocsiban tényleg ennyi a méter akkor szerintem elég jó vétel lehet.

2021. szept. 15. 13:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Magyarországi? Mert ha nem akkor nem elég a járműplatformon lekérni. Vannak külföldi nyilvántartásokat elérő oldalak is. pl vin info.
2021. szept. 15. 13:48
 2/14 A kérdező kommentje:

Mire gondolsz h magyarországi e. A rendszám nem látszik.

A carvertical mint autó előélet lekérdező pedig nemzetközi ha jól tudom.

2021. szept. 15. 13:51
 3/14 anonim ***** válasza:
nem ismerem a carverticalt
2021. szept. 15. 13:53
 4/14 A kérdező kommentje:

Pedig az utóbbi időben erről hallani a legtöbbet.

Persze nem jelenti, hogy ez a legjobb.

2021. szept. 15. 13:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom én sem. Egy biztos: körültekintően járj el, hogy ne "feleslegesen" adj ki nagyobb összeget egy autóért amiről neadj isten utólag kiderül hogy tekergették.
2021. szept. 15. 13:59
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem tervezek autót venni egyenlőre, csak néha ránézek a kínálatra.

Személyszerint szerelővel mennék illetve le is kérdezném. Mást nagyon nem lehet csinálni...

2021. szept. 15. 14:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Az én autómban 80e km van. 2011-es. 62e - el vettem 2 éve. Garantált a km, nem tekert.

Lehetséges de úgysem fogja elhinni senki.

2021. szept. 15. 14:30
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 de nem dízel... ha meg dízel, akkor értelme nincs tartanod ilyet
2021. szept. 15. 14:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Külföldről behozott, garantáltan visszatekert példány. Vagy ha nem, akkor meg rengeteget állt valami miatt, lehet törve volt és évekig nem nyúltak hozzá, majd valami businessman felkarolta, hamvaiból összetákoltatta és most eladó.
2021. szept. 15. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Általába azért írják ki hogy egy olyan bizalmat keltsenek benne ami arról szól hogy: le lehet kérdezni szóval sok baja nem lehet. Ezért nem kérdezed le és esetleg veszel egy rommá tört autót amit a litvánok összetákoltak. De érdemes szerelővel menni, és akármennyire tetszik meg kell tanulni otthagyni.
2021. szept. 15. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!