Igaz az,hogy egy ilyen ford fiesta 1.4 TDCi képes elmenni akár 3.5literes fogyasztással is 100 kilóméteren?
Állandó 90, tempomat, csak országút. Lassítás gyorsítás nélkül.
Eco gumikkal.
Lehetséges.
Hááát, már az is teljesítmény egy diesel fordtól ha nem tellik el ugy 1 hét hogy ne kelljen autómentőt hívni hozzá
Ne legyél mazoista...:)
7/
Nagynénéméknek pont ilyen van mint fent a képen ugyan ilyen blokkal még anno újonnan vették de sosem volt autómentőn pedig nem kímélték használták.
Lehetséges, én gyakran jártam vele nyáron 3.8-ból, kevés város és sok autópálya (M0) 90-es sebességgel. Most olyan 4.2-4.5 körül járok vele, kicsit gyorsabban és többet városban. Nincs minden héten szervízben, a motorhoz eddig 10 ezer alatt csak az izzítók miatt kellett hozzányúlni.
Üdv: egy Fiesta tulaj
9/
Az azért nem rossz fogyasztás,jó lenne most nekem is olyan :) Nekem sajna kicsit többet eszik az autóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!