Lehet dupla kürtöt tenni olyan autóba, amiben gyárilag csak egy volt?
Figyelt kérdés
Pontosítanám a kérdést, mit kell hozzá csinálni, hogy jó legyen? Gondolom nagyobb biztosíték? És hogy kötöm be őket? Csak simán sorba oszt jóvanazúgy? Illetve a csigás és a hagyományos kürt között csak a plusz burkolat a különbség? Tudom hülye és pofonegyszerű kérdések, csak biztosra akarok menni.2021. szept. 14. 19:30
1/5 anonim válasza:
Párhuzamosan kötni.
A hangja más,mélyebb.
2/5 anonim válasza:
A dupla kürt hangosabbnak hallatszik mint a tényleges mérhető hangerő, mert úgy vannak hangolva, hogy egymással kellemetlenül interferáljanak.
Egyébként lehet, ha a biztosíték és a relé elbírja.
Nekem már a harmadik vizsgán ment át így, hogy a gyári tipikus japán kisautór "nünüke-hangú" kürt helyett dupla Hella "csiga" kürt van benne. Akkuról külön biztosítottam és reléztem, mert az eredeti kevés lett volna nekik. Ezt a hangot észreveszik...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. szept. 15. 07:39
4/5 anonim válasza:
a dudamániás megint visszatért...
5/5 anonim válasza:
V43-as villanymozdony kürtjét tedd bele, abból is legalább 2-t 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!