Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire tartod magad jó...

Mennyire tartod magad jó sofőrnek?

Figyelt kérdés

Talán nem ez a jó szó inkább mennyire vezetsz biztonságosan?

Mennyire vagy körültekintő?

2021. szept. 14. 18:54
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
89%
Az átlagnál jobb vagyok, de azért biztos, hogy vannak nálam sokkal ügyesebbek. Buszvezetőként dolgozom, szerencsére semmi komoly incidensem nem volt még sem autóval, sem busszal.
2021. szept. 14. 19:02
 2/38 anonim ***** válasza:
91%
Tyűha. Ha 10es skálán kellene belőnőm magam, akkor 5. Idegen helyen stresszelek, magabiztos csak ott vagyok, ahol már jártam párszor. Nem vagyok parkolási verseny győztese, hál Istennek van kamera :D Igyekszem figyelni a környezetemre, nem óhajtok elütni senkit, de nem akarom megtudni mennyire jók a reflexeim, ha valami vagy valaki elég ugrik. Rettegek a vadelütéstől, amikor 90-el megyek egy erdőn keresztül.
2021. szept. 14. 19:02
 3/38 anonim ***** válasza:
84%

Nos, nem túl nehéz kérdés. Rossznak; minthogy nincs jogsim, és semmi gyakorlatom vezetésben (max nagyon-nagyon régen, gyerekfejjel kis besegítés).

Mondhatnám a jót, megjátszhatnám, hogy átlag feletti, meg stb., de közel sem lennék hozzá.

2021. szept. 14. 19:12
 4/38 anonim ***** válasza:
94%

Hű, hát alapvetően nem tartom magam egy szuper, tehetséges sofőrnek.

Tudom kezelni az autót, van rutinom, igaz, egy-egy szűkebb parkolóhely néha kifog rajtam. Nem, nem okozok kárt más autókban, de néha ki kell szállnom az autóból, mert a tükreim kicsit... becsapósak.

Én inkább a vezetési stílusom miatt tartom magam kevésbé jó sofőrnek. Egy igazi troll vagyok, adaptálódtam a balkáni közlekedéshez, hogy pontosan fogalmazzak.

De ehhez az is hozzájárult, hogy édesanyám Suzukiját hajtottam majdnem 3 évig, mindig, mindenki le akart szorítani az útról, hiába mentem akár 10-20 km/h-val gyorsabban, mint a megengedett...

Zipzár elv sem érvényes a Suzukira, de elsőbbsége sincs soha.

Ha előzöl a Suzukiddal, biztos lehetsz benne, hogy rágyorsít a gyökér, akit éppen előznél.

...és én ehhez évek alatt, szépen lassan hozzászoktam.

Nagyon temperamentumosan, határozottan, gyorsan vezetek. Ha bénázom, szinte biztos, hogy lelki bajom van. Fáradtan nem ülök volán mögé.

(Budapest)

21F

2021. szept. 14. 19:35
 5/38 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy elég érdekes kérdés. Nem mondanám hogy nagyon jól vezeték. Vannak olyan helyzetek amikor résen kell lenni, jobban oda kell figyelni a többi autóra mert sajnos az a baj hogy valaki hiába vezet jól, ha a másik nem figyel de bárki követhet el hibát. Nem szoktam száguldozni vagy tötymörögni, mindig megpróbálom megválasztani a megfelelő sebességes a megfelelő hangot a rádión hogy halljam a közlekedési zajokat. Nem hajtok át piroson (akkor sem ha pont akkor lett piros) vagy épp vasúti átjáró ha nem fehéren villog. Általában megállok zebránál a gyalogosok miatt próbálok nem elütni senkit. Ismerőseim szerint nő létemre jól vezetek, bár én sosem voltam az a nagyon parázós. 7 éve van jogosítvány eddig szerencsére balesetmentes.
2021. szept. 14. 19:46
 6/38 anonim ***** válasza:
60%
15 év és úgy 4,5 millió kilóméter balesetmentesen. Szerintem nem rossz
2021. szept. 14. 20:26
 7/38 anonim ***** válasza:
78%
6ost miért kellett lepontozni? Tapasztalt sofőr. Nyilván ez nem védi meg se őt se mást, de na....
2021. szept. 15. 18:15
 8/38 anonim ***** válasza:
69%
#7 gondolom valaki nem tudja feldolgozni, hogy nem ő a best of :D #6 voltam
2021. szept. 15. 19:07
 9/38 anonim ***** válasza:
75%

15 év alatt a 4,5 millió kb esélytelen. Túlzottan nagy kamu. Ha 2,5-et írt volna hihető, de ez így nem. Évi 300k-t nem megy senki.

2021. szept. 15. 23:59
 10/38 anonim ***** válasza:
59%

#9 tudod bölcsebb maradtál volna....

Természetesen nem privát utakon jött össze, hanem fuvarozásban.

Közel 10 év furgon,és 5+év kamion. És megleplek, a sprinterekbe évente 400k kilómétert vertünk bele, jelenleg a kamionba pedig évi 140-150k kerül évente.

Jó osztásr szorzást, egyefene a privátkocsis kilómétereimet ne is add hozzá :)

2021. szept. 16. 03:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!