Mennyire tartod magad jó sofőrnek?
Talán nem ez a jó szó inkább mennyire vezetsz biztonságosan?
Mennyire vagy körültekintő?
Nos, nem túl nehéz kérdés. Rossznak; minthogy nincs jogsim, és semmi gyakorlatom vezetésben (max nagyon-nagyon régen, gyerekfejjel kis besegítés).
Mondhatnám a jót, megjátszhatnám, hogy átlag feletti, meg stb., de közel sem lennék hozzá.
Hű, hát alapvetően nem tartom magam egy szuper, tehetséges sofőrnek.
Tudom kezelni az autót, van rutinom, igaz, egy-egy szűkebb parkolóhely néha kifog rajtam. Nem, nem okozok kárt más autókban, de néha ki kell szállnom az autóból, mert a tükreim kicsit... becsapósak.
Én inkább a vezetési stílusom miatt tartom magam kevésbé jó sofőrnek. Egy igazi troll vagyok, adaptálódtam a balkáni közlekedéshez, hogy pontosan fogalmazzak.
De ehhez az is hozzájárult, hogy édesanyám Suzukiját hajtottam majdnem 3 évig, mindig, mindenki le akart szorítani az útról, hiába mentem akár 10-20 km/h-val gyorsabban, mint a megengedett...
Zipzár elv sem érvényes a Suzukira, de elsőbbsége sincs soha.
Ha előzöl a Suzukiddal, biztos lehetsz benne, hogy rágyorsít a gyökér, akit éppen előznél.
...és én ehhez évek alatt, szépen lassan hozzászoktam.
Nagyon temperamentumosan, határozottan, gyorsan vezetek. Ha bénázom, szinte biztos, hogy lelki bajom van. Fáradtan nem ülök volán mögé.
(Budapest)
21F
15 év alatt a 4,5 millió kb esélytelen. Túlzottan nagy kamu. Ha 2,5-et írt volna hihető, de ez így nem. Évi 300k-t nem megy senki.
#9 tudod bölcsebb maradtál volna....
Természetesen nem privát utakon jött össze, hanem fuvarozásban.
Közel 10 év furgon,és 5+év kamion. És megleplek, a sprinterekbe évente 400k kilómétert vertünk bele, jelenleg a kamionba pedig évi 140-150k kerül évente.
Jó osztásr szorzást, egyefene a privátkocsis kilómétereimet ne is add hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!