Kipufogócserét bármilyen autószerelő megcsinál?
Mit szeretnél a kipufogórendszeren kicseréltetni? Csak egy hátsó dobot vagy egy komplett nyitott rendszert szeretnél?
Előbbit talán, nagyon talán felrakja egy hivatalos szervíz is. Utóbbit csak maszek fog neked felszerelni, számla nélkül.
Karosszéria lakatos tud normálisan feltenni neked egy kipufogót. A szerelő nem fog tudni neked hegeszteni csövet vágni stb...
Remélem azt tudod hogy egy ilyen univerzális hátsó dobtól csak ostoba cigány hangja lesz értelme meg semmi....
Kérdés, hogy mit jelent nálad a sportkipufogó.
Egy univerzális hátsó dobot? Azt csak maszek fog neked felrakni (és légyszi ne, jó hangja attól soha nem lesz, csak hangos lesz).
Ha olyan autód van, amire tényleg megéri sportkipufogót rakni (szép hangja van a motornak), akkor csináltatni érdemes, vagy jobb márkától (Supersprint, Eisenmann, Akrapovic stb) venni rendszert, ezt mind kipufogós tudja neked megoldani.
Én melegen ajánlom a Dinamit kipufogószervizt a 16. kerületben. Eddig 5 autómat vittem oda, ebből kettőt csak utángyártott gyárias dob felszerelésére, hármat egyedi rozsdamentes rendszer gyártására, ezek olyan autók voltak, amire megéri ilyet kérni (RX-8, E36 25i, 280ZX).
Halál korrekt csapat.
Bírom, hogy feltettem egy egyszerű kérdést, és egyből jönnek az asszociációk, előítéletek.
Egy 6 hengeres E46-ról van szó egyébként, és Supersprint, illetve Magnaflow kipufogókat nézegetek.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!