Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha leadtam a szerelonek egy...

Ha leadtam a szerelonek egy autot forgalmival kulccsal, es 2 napja nem erem el, hivott szamon elofizeto nem kapcsolhato, vagy kicsorog, az auto atvetelerol nem kaptam semmit, az igy rendben van vagy kezdjek el aggodni?

Figyelt kérdés
az auto erteke kb 8ezer eur, nemet rendszamos, munkalapot szokas adni az auto atvetelekor, vagy ez nem szokas magyarorszagon?

#autószerelő #megbizhato szerelo
2021. szept. 9. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Hát sarkon a Józsikánál nem szokás.

Lehet csak tönkre ment a telefon vagy valami hiba, nem kell azonnal aggódni. Menj el a műhelybe, ha ott sem találod az illetőt napokig és a telefont sem veszi fel, akkor kezdj csak el aggódni. És azonnal irány a rendőrség.

2021. szept. 9. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenkor azt szokás csinálni, hogy az ember a jobb karját kinyújtja maga elé középtartásban, könyökben behajlítja, majd megveregeti a bal vállát, közben pedig elégedetten megállapítja, hogy milyen nagyon, de nagyon okos vót, hogy okéba' megódotta a javittást, nem köllött ezekbe a lehúzós bosh meg ilyen-olyan szervizekbe vinni a zótót, mer' ottan se értenek hozzá, csak elkérik a nagy laóvét, de a szomszéd Tibi, annak osztán a kisujjába' van, ő megcsinájja, osztán számlát se kér.
2021. szept. 9. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is egyelőre várj. Bármi lehet, lehet hogy szabin van, vagy szerelés közben nem tudja felvenni a telefonját, nem hallja. Ha mással beszél akkor meg nem kapcsolható. Menj el hozzá személyesen.
2021. szept. 9. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan bonyolult ez. Menj oda a műhelyhez. És legközelebb tegyél távolról lekérdezhető GPS-t az autóba. Nem drága, és nekem már segített hasonló esetben.
2021. szept. 10. 08:32
 5/6 A kérdező kommentje:
ma 08:32 köszi szépen a tippet, tudsz egy konkret tipust mondani, vagy küldeni egy linket, hogy honnan rendelhetek ilyet? köszönöm
2021. szept. 10. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem akarok konkrét típust mondani (én ezzel foglalkozom de nem reklám céljából írtam és az enyém amúgy is drága), nagyjából bármi jó ami annyit tud, hogy küldesz neki smst (vaqgy felhívod) és válaszban visszaküld egy google maps linket, ami okostelefonon megjeleníti a helyet. Nyilván nem garancia semmire, mert aki ért hozzá az megtalálhatja és kiszerelheti, de ilyenkor segíthet.
2021. szept. 10. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!