Teker az autó motorja, de nem indul, mi lehet a baja?
Ha hidegen nehezen indul egy dízel akkor a gyertyákat nézi meg legelőször az ember. Nem is értem miért nem azzal kezdtek szűrő helyett. Az akkunak meg semmi értelme, ha tekert az önindító rendesen.
Vidd el máshová, mocskos tolvajokat fogtál ki sajnos. A legelső lépés a hibatároló kiolvasása kell, hogy legyen. Szinte biztos, hogy célra vezető infó lesz benne. A gyertyák a legesélyesebbek, bár lehet más is.
Hova valósi vagy?
Több tucat dolog lehet, de javítható!
Porlasztók, izzitó gyertyák, szelephézeg is lehet baja.
AZ akku és a szűrőnek semmi köze hozzá.
Az biztos hogy nem értenek az autóhoz vagy esetleg nagyon értenek és át vagy verve.
A kábel elrágós dolog lehetséges, mert tele van nyest bundával az akkumulátor tartó doboz teteje...egyébként működő nyestriasztóval szerelt a kocsi, szerintem ez adja az esti muzsikát a nyestnek hogy még nyugodtabban tudjon aludni...
Felkeresem Bábel Tamást, találtam egy másik szerelőt Balogunyomon, őt sokan ajánlották.
Porlasztó is gyanús...télen hideg motornál aprókat rángatott a kocsi állóhelyben. De egyenlőre ez a nyestelrágós levegő beszívós rész tűnik a legvalószínűbbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!