Első generációs Hyundai i10 1.2 literes benzin motorral mennyit megy el egy tank benzinből?
Figyelt kérdés
40 liter a tankja.
lehetőleg olyan válaszát várom, aki tapasztalatból mondja.
Interneten olyanok vannak írva, hogy elmegy több mint 500 mérföldet (ami 800 km körül van), de én ezt nem akarom elhinni, mert az már vetekedne a dízelek fogyasztásával. Ezért kérdezem.
2021. szept. 12. 20:35
2/4 anonim válasza:
I20, ugyanaz a motor, sose taTANKOLTAM 39 l.-nél többet (enyém 45 l), volt, hogy 700km, de általában nyáron 62o-650, 2/3-a országút.
3/4 anonim válasza:
Kb. 500-600 km lehet valós körülmények között. Ugye alapból nem fogyasztod ki teljesen, tehát a 40-ből mondjuk 35-öt használsz.
Ha sokat rövidtávozol városban, hideg motorral, akkor simán megehet 7 litert vagy többet is.
A 800 km az ideális körülmények között lehet, pl. folyamatos 80-nal autópályán, akkor ha az utolsó litert is kiautózod.
4/4 anonim válasza:
Második generaciós hyundai i10 1.0 benzinesről tudok véleményt írni. Nyáron átlag 5,5l télen 6. Normális tempóban közlekedek, nem nyugdíjasan. Szerintem 2. generációt vedd, tágasabb jóval, mint első és ezekbe már láncos motor van. Szóval eddig bevált, jó kiskocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!