Toyota celica(utolsó generáció) vagy Hyundai coupé szerintetek a jobb autó, és milyen alternatívák vannak a kategóriájukban?
Esedékes az autóvásárlás, és mindenképpen valami sportos kinézetű autót szeretnék. Tudom hogy egyik se sportos. Esetleg ha vannak tulajok, a tapasztalataikra kíváncsi lennék.
U.i:
Csak jó és rossz tulajdonságokat írjatok, ne ócsároljatok
Ha gyorsaság és a racse kell, Toyotát javaslok. Fürgébb mint a v6. Ha viszont vmivel tágasabb hely és kortalan forma akkor hyundai.
Bar személy szerint mind a két autó akkor néz ki igazán jól, ha minimálisan módosítja az ember a kinézetét. De mindkettő egy nagyon jó alap. Hyundai ritkább, kevésbé ismerik az emberek. 1.6 motor felejtős. Olcsó alkatrészek, 2.0 8 liter körül elmegy. V6 2-3l +.
Sztem próbáld ki mindkettőt és az alapján dönts. Kasztnira fektess nagy hangsúlyt, ne legyen rozsdás. A műszaki gondokat viszonylag olcsóbban es gyorsabban lehet orvosolni. Szebb kinézet miatt legalább fl1-et javaslok, a karosszéria jobban le van kezelve. 2005+
2.0 kellőkeppen dinamikusan mozog elozesnel is, nincs is szükség erosebbre. V6 pedig ugyanez, csak még mozgekonyabb. Kérdés mi a cél?
Úgyis mindig lesz erősebb, jobb, gyorsabb, de ha tudod a célt utána mar tudni fogod melyik éri meg neked.
Itt Porsche 911 alatt nincs sportos autó...
Nekem a Celica jobban tetszik, azt venném. Ilyen autónál nem lehet elmenni az érzelmek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!