Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hyunadi Coupe vélemények?

Kisgöncöl kérdése:

Hyunadi Coupe vélemények?

Figyelt kérdés

Benzinesre gondolok itt leginkább, azon belül 2005-2008 közötti évjáratra.

Szervízeléséről, fenntartásáról, biztosításról is szeretnék többet tudni.

(Hozzáteszem, nem annyira vagyok otthon ebben a témában, mert még nincs saját autóm.)

Tapasztalatokra lennék nagyon kíváncsi.

Kinek tetszett, kinek nem és miért.

Meg vagy vele elégedve?

Megéri ilyen autót vásárolni?

Köszönöm a segítséget!

2020. máj. 25. 23:17
1 2
 1/15 D. Brasco ***** válasza:
Egy sportosnak látszani akaró,de a legerősebb V6-os motorral is ha jol emlekszem valami alig 160lóerős falusi diszkó előtt villantani jó,itthon piaca nincs gép ez.
2020. máj. 25. 23:37
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem menőzés miatt kell nekem autó, tekintve, hogy lány vagyok.
2020. máj. 26. 08:00
 3/15 anonim ***** válasza:
2020. máj. 26. 08:48
 4/15 anonim ***** válasza:
18%
És akkor mi van ha lány vagy? Ezt úgy mondod, mintha pont a nők ne szeretnének páváskodni másoknak, hagyjuk már. Egyébként ugyanazt tudom mondani róla mint előttem írtak. Szerintem a facelift utáni jól néz ki, de egy eléggé műmájer kocsinak tartom, ami kinézetre sportkocsi, de a gyakorlatban meg sem közelíti és itt nem csak a motor teljesítménye miatt mondom ezt. Egyébként ha mindenképp ebben gondolkodsz a 2literest javaslom, az 1.6 nagyon gyenge a v6 meg rohadt sokat eszik és minimális a választék belőle. Alapvetően egy faék egyszerű szívó benzines konstrukció, nincs vele gond, viszont úgy rohad mint egy régi japán, pedig ugye nem az. Szóval a rozsdára nagyon figyelj.
2020. máj. 26. 09:35
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem túl ronda, ahhoz, hogy olyan vegye aki ilyesmi autókban gondolkozik.
2020. máj. 26. 11:07
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

Na, azért legyen egy normális válasz is...

A Hyundai Coupe még a legerősebb változatában is egy sportosnak kinéző, de valójában egyáltalán nem sportos autó. Ha azért szeretnéd megvenni, mert vezetési élményt vársz tőle, akkor csalódni fogsz, pont olyan, mint bármelyik vérszegény kompakt autó, csak szebb.

Ha nem kell neked a bugi, csak nézzen ki jól, akkor te döntöd el, hogy neked tetszik-e vagy sem.

Ami biztos, hogy józan választás, mert megbízható, nincs velük sok gond. Olcsón lehet egy jól kinéző, de elég átlagos menetteljesítményű verdád. Szerintem nem rossz, de ha szeretnél jobb vezetési élményt hasonló áron egy hasonló autótól, akkor az utolsó generációs Toyota Celica lehet a jobb választás. :)

2020. máj. 26. 11:30
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nekem nem az élmény miatt kellene, csak ha oda jutok, hogy autót veszek, olyat szeretnék, ami tetszik és amiben jól érzem magam.

És ez az autó tetszik.

2020. máj. 26. 13:21
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
#6 semmi olyan dolgot nem írtál le a válaszodban, amit én ne tettem volna meg az enyémben. “Csak, hogy legyen egy normális válasz is”. Kicsit nagy az arc.
2020. máj. 26. 14:32
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
A linken lévő felhasználói teszteket olvasd el, amit beraktam kicsivel feljebb.
2020. máj. 26. 19:10
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2020. máj. 26. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!