Hyunadi Coupe vélemények?
Benzinesre gondolok itt leginkább, azon belül 2005-2008 közötti évjáratra.
Szervízeléséről, fenntartásáról, biztosításról is szeretnék többet tudni.
(Hozzáteszem, nem annyira vagyok otthon ebben a témában, mert még nincs saját autóm.)
Tapasztalatokra lennék nagyon kíváncsi.
Kinek tetszett, kinek nem és miért.
Meg vagy vele elégedve?
Megéri ilyen autót vásárolni?
Köszönöm a segítséget!
Na, azért legyen egy normális válasz is...
A Hyundai Coupe még a legerősebb változatában is egy sportosnak kinéző, de valójában egyáltalán nem sportos autó. Ha azért szeretnéd megvenni, mert vezetési élményt vársz tőle, akkor csalódni fogsz, pont olyan, mint bármelyik vérszegény kompakt autó, csak szebb.
Ha nem kell neked a bugi, csak nézzen ki jól, akkor te döntöd el, hogy neked tetszik-e vagy sem.
Ami biztos, hogy józan választás, mert megbízható, nincs velük sok gond. Olcsón lehet egy jól kinéző, de elég átlagos menetteljesítményű verdád. Szerintem nem rossz, de ha szeretnél jobb vezetési élményt hasonló áron egy hasonló autótól, akkor az utolsó generációs Toyota Celica lehet a jobb választás. :)
Köszönöm!
Nekem nem az élmény miatt kellene, csak ha oda jutok, hogy autót veszek, olyat szeretnék, ami tetszik és amiben jól érzem magam.
És ez az autó tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!