Hyunadi Coupe vélemények?
Benzinesre gondolok itt leginkább, azon belül 2005-2008 közötti évjáratra.
Szervízeléséről, fenntartásáról, biztosításról is szeretnék többet tudni.
(Hozzáteszem, nem annyira vagyok otthon ebben a témában, mert még nincs saját autóm.)
Tapasztalatokra lennék nagyon kíváncsi.
Kinek tetszett, kinek nem és miért.
Meg vagy vele elégedve?
Megéri ilyen autót vásárolni?
Köszönöm a segítséget!
Nekem van is egy 2.0. Minden kérdésedre választ tudok adni.
Ezek a válaszok... Úgy beszéltek róla, mintha mindenki 300+ lóerős autókban ülnétek. Egyébként kibeszél itt sportautóról? Ha az ember arra vágyik, akkor kapásból hátsó kerék hajtásnál kezdődne.
Nem értem miert baj, ha valaki nem egy átlagos golf 4et szeretne. Ha valami picit is "eltér" az átlagtól valamivel sportosabb irányban annak egyből izom autónak kell lennie? Illetve egyből kinezik az embert, mert aki ilyet vesz az páva? Hát nem.
Csak az átlagos az unalmas.
Egy 2.0, vagy v6 tökéletesen elég normális, dinamikus előzésekhez,kinézete, mint minden más coupenak ék alakú, semmi extra.
Az h kinek mi az élmény, az relatív. Nekem ad egy kellő élményt, nagyobbat mintha egy suzukiban ülnek.
De nyilvan lehetne osszehasonlitgatni, mert egy mx5 megnagyobbat ad. Fent említették a celicat, a 192 lovas valóban nagyobb élményt adhat, ha az a cél,pl egy v6 hoz kepest. Viszont mindkét autó mellett vannak jó es rossz érvek. A jó döntés az, ha vegig kiprobalod az összes autót, ha van más jelölt is, es te magad döntöd el, melyik élményre is vágysz.
Ez az autó átlag felhasznalasra van, kicsit extrabb kulsővel. Ennyi, semmi több.
#8, gondolom te a négyes voltál.
Ja, leírtál mindent. Csak egy büdös suttyó módjára, én meg úgy, mint egy normális ember. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!