Legjobb városi kisautó lenne? Hyundai i10 második generációját mindenki agyondícséri összehasonlító tesztekben, ennyire jó tényleg?
Berautóként használtunk i10-et, főleg városban, szerpentinen, valamennyi autópálya is volt, azt kell mondanom ideális városi kisautó. A hegymenetben 4-5000 fordulaton kell tolni a kis 1.0 motornak, de bírja, és így is csak 5.5l-t evett (2 teletankból számolva)
Sajnos a csomagtartója nagyon pici, 1 nagy bőrönd sem igazán fért be, csak ha kiakasztottuk a hátsó üléstámlát :)
Te ott voltal, mikor lemértem, nem vettelek észre bocsi :))
Egyébként meg ez egy pici könnyű kocsi, Toyota Aygo 1.0-val pl. többet is mentünk, asszem 4 teletank, abban volt sok olasz (120 limit) autópálya is hegyen völgyön át, az is 6l-t evett, pedig padlóztam rendszeresen.
Ne szórakozz egy diesel motorral egy ilyen autó 3.5-4l-t enne. Diesel Ignis van haveroméknak, az 4l-t fogyaszt azzal a doboz formájával.
A 2005-ös Suzuki swift 1.3 is 6-6.5-t fogyaszt. A tömeg nagyon sokat számít.
A 1.4 tonnás kombim már benyeli a 7.5l átlagban, városban meg a 9-10-et.
Értettem, igenis. Nekünk az 1100 kilós franciának 4.6 a nagyátlaga, most melegben kicsit jobb. Dízel. Nem ritka a 3000-ig pörgetés mer' nekem lomha.
Most A2-vel szemezek, még könnyebb kisautó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!