NEM budapestiek! Hogy élitek meg a főváros forgalmát?
Azért mindkettőnek megvan előnye, hátránya. Mármint a kis falunak, meg a nagyvárosnak. Én 15.000 fős kisvárosból költöztem 110.000 fős városba, majd a fővárosba. Talán a középút volt a legjobb, a 110.000 fős város.
Engem például kifejezetten zavarna, ha mindenki ismerne mindenkit. Magánélet rovására is mehet, mindenki mindent tud rólad, sőt, hamarabb, mint megtennéd.
BP sem jó, a másik véglet miatt, bár az azért kis túlzás, hogy az egy folyosón lakók sem ismerik egymást. Ahhoz kellően antiszociálisnak kell lenni az összes félnek.
Jaja. Ha meghal valaki már aznap a falu 80%a tudja minnimum!! Vagy kijön a rendőr ( egy évben max 2x és azt is már napvégére mindenki tudja) Meg h a mentő kit visz el. Öregasszonyok még azt is kihalgassák mi a baja) XD
450fős falu lakosa vtam.
Mára már a "cipzár elv" is udvariasan működik,
mellékútról autómatikusan beengednek. - Fejlődőképes a társadalom.
Mivel rendszám alapján sem objektív, hogy ki a helyi így örök sztereotípia marad, hogy bezzeg a pestiek durvák.
Ledudálás sem jellemző, külföldi filmek elavult szinkronhangja imitálja kűrtszóval a nagyváros hangulatát.
(Szirénázás sajnos bőven van.)
Egy negatívum azért ellenük szól..:
"Egérutakon" próbálnak rövidíteni, nem tisztelve az ott érintett lakó-pihenő övezeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!