Tankolásnál folyton lekattan a pisztoly, nem tudok normálisan tankolni. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nem csak egy kúton egy pisztoly, hanem általában. Az autó tankja majdnem üres, tehát az nem lehet baj. Pisztoly sem hinném hogy mindenhol rossz lenne.2021. szept. 11. 13:41
1/10 anonim válasza:
El van dugulva a levegőző csöve.
2/10 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell tisztítani? Mitől dugulhatott el?
2021. szept. 11. 13:46
3/10 Barnabas333 válasza:
Vagy amit 1es ír vagy tökig belenyomod a pisztolyt... Én szoktam hagyni egy kicsi távolságot és csak akkor kattan ha tele van.
5/10 anonim válasza:
Ki van kopva a töltőpisztoly kilincse, emiatt nem akad be, kézzel kell folyamatosan nyomni a töltő ravaszt. Ez teljesen általános, a felújítás drága, emiatt inkább nem erőltetik a benzinkutak fenntartói. Tisztelet a kivételnek.
6/10 Beviz Elek válasza:
Audinál futottam bele ilyenbe, gyárilag rosszul volt kialakítva és a megoldás az volt hogy csak félig kellett berakni a pisztolyt.
7/10 A kérdező kommentje:
Régi benzines Toyota. Próbáltam kijjebb húzni úgyis lekattan, mi a megoldás? Úgy tudom minden ilyen lekattanásnál megy vissza egy kicsi a rendszerbe, amit ki kell fizetnem és meg sem kapom, de ez igazából nem számít. Csakhogy mindig egy szívás tankolni, pedig jó drágán adják… Már akkor lekattan, amikor kezdem nyomni, tehát nem a rögzítésnél.
2021. szept. 11. 16:28
8/10 anonim válasza:
rosszul tudod, nem megy vissza
amikor az üzemanyag visszacsap, akkor "kattan" a töltő pisztoly. Biztos lehetsz, hogy a pisztoly helyesen működik
próbálj változtatni azon, hogy milyen mélyen teszed be, milyen szögben teszed. Azt is próbálhatod, hogy nem húzod be teljesen a kart.
9/10 A kérdező kommentje:
Jó, csak alacsonyan van, én meg magas vagyok és görnyedve érem el a pisztolyt, ami nem túl kényelmes. Ráadásul tartani is kell, mert ha elengedem olyan mintha ki akarna esni :( Lehet hogy alacsony japánoknak van tervezve xd
2021. szept. 11. 16:48
10/10 anonim válasza:
Szia, nekem is Toyotám van és nekem is ez a problémám. Találtál végül megoldást? Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!