Melyik lenne a legracionálisabb döntés?
Figyelt kérdés
Max 1.2M-ig
Corsa D 1.4 benzin
Ford Fusion 1.6 tdci
Renault Clio 1.5 dci
Mindegyik 2009-es átlagos futással friss műszakival
2021. szept. 11. 11:48
1/8 anonim válasza:
Mi az átlagos futás? Vidék, város? Mindennap kicsi, vagy csak 1x egy héten hosszú? Ha sokat jársz kis távra pl. tescoba elugrani vásárolni, vagy szomszédba 4km-re, mindenképpen benzines Corsa. Ha dízelt vennél, inkább a konszern tdi-kből válogass, azokból is inkább a régebbi 1.9 tdi-kből, azokkal nem futsz lukra.
3/8 anonim válasza:
Ennyi pénzből csak benzinest választanék.A D corsának egyetlen hibája van,hogy nehéz a karosszéria és ezért nem valami fürge,még az 1.4 -es 101 le. motorral sem.A C corsa 900kg.-ját könnyedén repítette az 1.4 motor,a D corsa már bőven 1tonna felett van.
4/8 A kérdező kommentje:
Szinte pesten lenne csak illetve 1-2 havonta egyszer 160-160 km videkre szulokhoz
2021. szept. 11. 14:21
5/8 A kérdező kommentje:
Amik még tetszenek
Mazda 2
Fiat Bravo
2021. szept. 11. 14:22
6/8 anonim válasza:
Pesti használat esetén azzal is érdemes számolni, hogy esetleg pár év múlva kitilthatják a dízeleket, de városi használatra egyébként is a benzines a célszerűbb választás. Én ezek közül biztosan a Corsát venném.
7/8 anonim válasza:
Most már csak benzinest Bp-re! Főleg az előttem leírtam miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!