Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vályi Pistának miért változott...

Vályi Pistának miért változott meg ennyire a véleménye az elektromos autókról?

Figyelt kérdés
Eddig mindig azt hangoztatta, hogy tiétek a fogyasztás, miénk a V8, csak a belső égésű motor, mit tudom én, mostanában meg csak jó azért az elektromos autó is. Gondolom, rájött, ha a jövőben is szeretne dolgozni valahol, akkor érteni kell az elektromos autóhoz is, illetve csak el kéne fogadni.

2021. szept. 11. 11:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Soha többet nem jön vissza a fosszilis üzemanyag."

:D

2021. okt. 13. 14:29
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a kőolaj elfogyása a gond, hanem a légkör szennyezetsége, emiatt kell átállni."

Az új autók legyártása és a pótakkumulátorok gyártása mennyivel jár kevesebb kibocsátással? Mutasd már légyszíves a konkrét számokat.

Attól, hogy más hajtású autókat gyártunk ugyanúgy megmarad az energiaigény és a hozzá tartozó ipar, a logisztika, a hulladékkezelés, stb. ami mind mind mind kibocsátás. Atomenergiát senki sem akar, a napelem meg kb. lóf*sz. Tudom, a lobbisták mindent megmagyaráznak.

Egyedül a fúziós erőmű termelne a "semmiből" energiát, de ott még nem tartunk, hogy Európában sorra húzzuk fel őket egymás után. Akkor már lesz majd értelme az elektromos autónak is, de egyenlőre ez nem teljesen így van.

2021. okt. 13. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!