Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vályi Pistának miért változott...

Vályi Pistának miért változott meg ennyire a véleménye az elektromos autókról?

Figyelt kérdés
Eddig mindig azt hangoztatta, hogy tiétek a fogyasztás, miénk a V8, csak a belső égésű motor, mit tudom én, mostanában meg csak jó azért az elektromos autó is. Gondolom, rájött, ha a jövőben is szeretne dolgozni valahol, akkor érteni kell az elektromos autóhoz is, illetve csak el kéne fogadni.

2021. szept. 11. 11:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szerintem Pista nagyképű. Érteni ért hozzá, vagy csak jól be tudja magolni az adott típusra jellemző dolgokat, de ez nálam kevés. Hogy egy másik embert mondjak, Draskovics Andris ezerszer szimpatikusabb már most. Aztán lehet, hogy vele is elszalad a ló majd egyszer. De Göbi is szimpatikusabb.
2021. szept. 11. 21:44
 12/22 A kérdező kommentje:
*Pista olyan, mintha mindig a középpontban akarna lenni. Aztán lehet, hogy ez tudatos műsorfelépítés.
2021. szept. 11. 21:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülye ember, 3 nyelven beszél perfektül, meg asszem kicsit németül is, van neki egy stílusa de ez ilyen.
2021. szept. 11. 22:30
 14/22 A kérdező kommentje:
Manapság szinte mindenki beszél idegen nyelvet.
2021. szept. 11. 22:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért nagy a difi aközött, hogy megért pár szót és aközött, hogy eltársalog folyékonyan, MO-n azért még az egy idegen nyelv sem épp magától értetődő ilyen szinten. De ez teljesen mellékes a kérdés szempontjából.
2021. szept. 11. 22:35
 16/22 A kérdező kommentje:

Folyékonyan azért nem beszél. Jól beszél angolul, inkább fogalmazzunk így. Egyébként az angol a világ legkönnyebb nyelve, nem nehéz elérni ezt a szintet. Ha valaki sokat néz filmeket angolul, videókat, zenéket hallgat, már úgy is sokat lehet fejlődni.

2021. szept. 11. 23:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jön le, hogy alapból ellenségesen állsz hozzá. Mi győzzünk meg, azért mert neked nem tetszik a stílusa? A tudása és tapasztalata vitathatatlan, az előadásmódja meg nem a megszokott. Valakinek bejön, van akinek nem. Viszont tény, hogy ma Mo-n az egyik (ha nem a) legismertebb közszereplő az autós szegmensben.
2021. szept. 12. 00:29
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Vezetési élmény és racionális döntés közt elég nagy különbség van. Az elektromos autó több szempontból jó racionális választás. Vezetési élmény szempontjából nem ilyen egyértelmű a helyzet. Szerintem Vályi István is így gondolja.

Turbó és szívómotor között is lehet hasonló különbséget tenni, vagy pl. négyhengeres és nyolchengeres között is.

2021. szept. 29. 10:54
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

Ennek az e-autózásnak nagyobb a füstje, mint a lángja. Egyenlőre ezt tolják, majd ha találnak egy új olajmezőt, visszajön a benzines, meg a hibrid.

A hidrogénesről én is jókat hallottam és gyakorlatilag kiapadhatatlan erőforrás.

Az autós magazinok meg azt mondják, amiért éppen fizetnek nekik. Nincs efelől kétségem, darwinista gazdaság van. Aki képes alkalmazkodni, az túlél, még ha más is a véleménye.

2021. okt. 12. 06:12
 20/22 anonim ***** válasza:
67%

Soha többet nem jön vissza a fosszilis üzemanyag. Hidrogénhajtás? Villany kell hozzá, ami érdekes módon, ha villanyautóba töltik, akkor környezetszennyező, ha vizet bontanak vele nagyon rossz hatásfokkal, akkor erről egyesek rögtön elfeledkeznek... A hidrogánhajtás ilyen szempontból rosszabb, mint a villanyautó, mert van egy szükségtelen közbenső lépcső az energia szállítása közben: a vízbontás, és a hidrogén ismételt elégetése katalizátoron, miközben áram keletkezik, amivel egy villanyautót hajtanak tulajdonképpen.

Nem a kőolaj elfogyása a gond, hanem a légkör szennyezetsége, emiatt kell átállni.

De majd rájössz, amikor már csak villanyautót vásárolhatsz, és az OT-s füstgépedhez is eseti útvonalengedélyt kell kérned. A válaszod nem érdekel, az idő majd eldönti: idejövök emlékeztetni téged 2030-ban, hogy nézz körül... és látni fogod, hogy igazam lett.

2021. okt. 13. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!