Rutinosabb sofőrökkek is előfordul hogy lefulladnak?
Amúgy én az elmúlt napokban kétszer is lefulladtam.
Egyrészt a kocsimban ha megy a klíma akkor induláskor sokkal nagyobb gázt kell adjak mert annyira vissza ejti hirtelen a fordulatot, hogy fulladás közelben lesz a kocsi.
Így fulladtam le kanyarodás közben mikor elengedtem gyalogost.
Illetve legutóbb hirtelen akartam indulni, mert kiengedtek. Erre sikerült úgy lefulladnom, hogy közben magától újra indult a motor... Nem is értem... :D
Igen, bárkivel előfordulhat.
Nekem van, hogy egy nap akár 3-4 különböző autót is vezetek, mindegyik eltérő erejű, más az áttétel, máshogy reagál a gázra, máshol fog a kuplungja, stb. Alkalmanként előfordul, hogy lefulladok, általában akkor, amikor erősebből ülök át gyengébbe.
Persze.
21 éve vezetek. Munkába 200 km-re ingázok. Nem vagyok hivatásos sofőr de rendszeresen előfordul, hogy napi 600 km-t vezetek munkaügyben. Tehát van a hátam mögött jó pár km. És a mai napi néha előfordul, a saját biturbós dízel autómmal is hogy lefulladok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!