Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minarelli am6. A blokkon van...

Minarelli am6. A blokkon van egy repedés/lyuk.Kukka az egész?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy motort és kíváncsiságból leszedtem a burkolatott megnézni miújság a blokknál. Hát minden tiszta olaj volt ott de nemigazán tudom honnan jöhet. Mert ugye ott az a "lyuk" ( ahol a lánc van és megy ugye a blokkhoz, na pont azzal szembe van a repedés ha igy érthető 😅) De ahogy néztük a karburátoron se volt rendesen meghúzva a benzincső és ugye ott is folyt az olajos benzin. Meg ahogy én láttam ami bemegy a blokkba a kipufogó cső ott ha gázt adok nyom ki egy kis fekete olajos cuccost. Ahj nemtudom pls segítsetek valami tanáccsal 😔

2021. szept. 6. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a lyuk akkora hogy nem javítható (pl ragasztás) akkor az a blokkfél valóban kuka.

Én javasolnám hogy ha onnan jön olaj akkor néha nézz rá a probléma megoldásáig a váltóolaj szintre mivel a váltónak nem tesz jót ha szárazon fut.

A kipufogónál pedig a hengerben van egy o-gyűrű ami tudja engedni az olajat.

2021. szept. 18. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából mint kiderült a gyújtás oldali blokkon van a lyuk. Szóval ott elméletileg nem jöhet olaj. A kipufogó pedig ami belemegy a henger részbe ott tényleg ha húzom neki a gázt látszik hogy buborékol az olaj . Nemtudom ez mennyire nagy probléma?
2021. szept. 26. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!