11/22 anonim válasza:
Műszerrel mrted, vagy fülre, érzésre, mint általában?
12/22 anonim válasza:
#11: gondolom neked nincs kis 50-es robogód, különben nem kételkednél.
13/22 anonim válasza:
Kis szarkazmus akart lenni: Laborban nem mutatnak ki különbséget, de azt akarod mondani, hogy egy közel sem laborműszer finomságú szerkezet, mint amilyen egy robogó olyan különbségeket fog produkálni, ami még emberi érzékszervekkel is csalhatatlan eredményt mutat.
Az energiatartalma nem változott az üzemanyagnak, ahogy a motor sűrítési aránya sem, innen meg fizikai képtelenség a dolog.
14/22 anonim válasza:
Ez nem placebó, en is 100-as benzint raktam a robogóba, próbáltam 95-re valtani az ára miatt, de azzal sokkal lomhább volt, telenyomtam 100-assal, rögtön megint harapott rendesen.
Ez egy 2T kihegyezett robogó volt.
Az 1.5 és 1.6 benzines autóimban nem érződik a teljesítmenyben különbség, de a motor hangjában igen.
15/22 anonim válasza:
Jó, hát nekem mindegy saját pénztárcád, a kúttársaságok örülnek max.
16/22 anonim válasza:
#14: ezt a szöveget mindig az nyomja akinek semmi tapasztalata, vagy teljesen bot füle van.
17/22 anonim válasza:
Mutasd meg a laboreredményt, amire hivatkoztál, hogy nem látszódik rajta a különbség közöttük. Addig bármi más csak félrebeszélés.
18/22 anonim válasza:
Ehhez nem kell laboreredmény, olcsóbb, ha veszel egy jó állapotú robogót, és próbáld ki. Olcsóbb, mint a laborvizsgálat.
19/22 anonim válasza:
Keress rá, tavaly pl Gajdánék is vittek be bevizsgáltatni benzineket...
20/22 anonim válasza:
Én keressek rá? Barátom. Te állítottál valamit, neked kell alátámasztanod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!